30 / 04 / 2024

izmir Yusuf Tırpancı sahasının zemin sorunu

izmir Yusuf Tırpancı sahasının zemin sorunu

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında indirim veya zam var mı? Son dakika İstanbul, Ankara, İzmir akaryakıt fiyatları!

Binlerce sürücü akaryakıt fiyatları kapsamında yaşanan son dakika gelişmelerini, yeni zam ya da indirim olup olmadığını merak ediyor. İşte BP, Petrol Ofisi, Opet, Shell, Total akaryakıt fiyatları 10 Mart 2024...

Dünyada bir ilk! İzmir'de tıbbi ve aromatik OSB kuruluyor!

Kınık Tarıma Dayalı İhtisas organize sanayi bölgesinde (OSB) yatırım hazırlıkları başladı. 1 milyon 250 bin metrekare alanda kurulacak OSB’de ilk aşamada ülkedeki bitkilerin yaklaşık 150 çeşidi yetiştirilmeye başlanacak.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yusuf Tüzün tarafından kuruldu.

İzmir'de tüm binaların envanteri çıkarılacak!

İzmir'de art arda yaşanan depremlerden sonra tüm İzmirliler yaşadıkları binaların sağlamlılığını sorguluyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer kentte tüm binaların envanterinin çıkarılacağını dile getirdi. 

İzmir depremi Türkiye'yi uyardı!

Depremlerden sonra yapı stokunun sağlamlığı ve depremin insan eliyle felâkete dönüşmesi gerçeği yeniden tartışılıyor. Yapı stoku iyileştirilmiyor mu? Depremlerde binalar neden yıkılıyor? İnşaatlar nasıl yapılmalı? İşte tüm bu soruların cevapları...

İzmir depremi Türkiye’yi uyardı!

İzmir'de yaşanan depremde birçok bina yerle bir olurken, çok sayıda apartman da kullanılmaz hale geldi. Bu yıkımlarının nedeni halen tartışılırken Maltepe Üniversitesinden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Utku Yazgan, İzmir depreminin Türkiye'yi uyardığını dile getirdi.

Zorunlu deprem sigortası İzmir'deki tüm hasarı karşılayacak mı?

İzmir’de meydana gelen deprem ve hemen ardından yaşanan tsunamide sigortalı kaybın 1.5 milyar lirayı geçeceği tahmin ediliyor.

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Hacıosmanoğlu ve Yusuf Türkdayı tarafından kuruldu. 

İzmir'de tüm yapı izinlerine standart getirildi!

Yapı denetim mevzuatı ve yapı izinlendirme işlemleri için ilçe belediyelerinden istenen belgelere standart getirildi. İzmir’de artık yurttaşlar her ilçe belediyesinde aynı belgelerle işlem yapabilecek.

İzmir'de tüm yapı izinlerine standart getirildi!

Yapı denetim mevzuatı ve yapı izinlendirme işlemleri için ilçe belediyelerinden talep edilen belgelere bazı standartlar getirildi. Egenin incisi İzmir’de artık vatandaşlar her ilçe belediyesinde aynı belgelerle işlem yapabilecek.   

izmir Yusuf Tırpancı sahasının zemin sorunu Haberi

izmir Yusuf Tırpancı sahasının zemin sorunu

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti ve destek sözü aldı.


YUSUF TIRPANCI'YA EL ATILMALI


Çiftay Yeşilova ve Bornova'daki bir çok takımın maç oynadığı Yusuf Tırpancı sahası'nın zemini ile yaşanan sorunlara değinen Çiftay yeşilovaspor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “Yusuf Tırpancı sahasının elden geçmesini bizim ve Bornova'daki takımaların ortak sorunu. Bu soruna değinilmesini talep ediyoruz. Hatta ben kendi imkanlarımla zemini için kullanılacak taşlarını da çözmek istiyorum. Bu durumda maddi açıdan Belediyemize az külfiyet olacak” dedi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, “ Yusuf Tırpancı sahasının zeminini ligler başlamadan tamamlamayı düşünüyoruz. Tabi bu sizin söylediğiniz malzeme desteği ile daha da işimizi kolaylaştıracak.Bu konuda çalışmaları yapacağız”dedi.


Çiftay Yeşilova Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “ Geçen sezon Bornova 1881 için...