27 / 04 / 2024

İzmir Doğanlar Stadı'nın ikinci aşamasında sona gelindi!

İzmir Doğanlar Stadı'nın ikinci aşamasında sona gelindi!

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.



Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti ve destek sözü aldı.


YUSUF TIRPANCI'YA EL ATILMALI


Çiftay Yeşilova ve Bornova'daki bir çok takımın maç oynadığı Yusuf Tırpancı sahası'nın zemini ile yaşanan sorunlara değinen Çiftay yeşilovaspor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “Yusuf Tırpancı sahasının elden geçmesini bizim ve Bornova'daki takımaların ortak sorunu. Bu soruna değinilmesini talep ediyoruz. Hatta ben kendi imkanlarımla zemini için kullanılacak taşlarını da çözmek istiyorum. Bu durumda maddi açıdan Belediyemize az külfiyet olacak” dedi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, “ Yusuf Tırpancı sahasının zeminini ligler başlamadan tamamlamayı düşünüyoruz. Tabi bu sizin söylediğiniz malzeme desteği ile daha da işimizi kolaylaştıracak.Bu konuda çalışmaları yapacağız”dedi.


Çiftay Yeşilova Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “ Geçen sezon Bornova 1881 için düzenlenen gece için bizde Çiftay Yeşilovaspor ve Bornova kulüpleri için istiyoruz. Yükümüz ağır. BAL liginde mücadele etmek oldukça maddi anlamda sıkıntı. Geçen sezon ve bu sezon Çiftay İnşaat bize sponsor oldu. Bu sene kendi ailemde destek olacak. Siz değerli başkanımızdan bize sahip çıkılmasını ve destek olunması her anlamda bizi ve Bornova takımlarını güçlü tutacaktır. Biz bu şampiyonluğu sizin desteğinizle alacağız”dedi.


“DESTEĞİMİZ TÜM KULÜPLERİMİZE OLACAKTIR”


Yapılan ziyaretten dolayı konuşan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'dan samimi sohbet gerçekleşti. Atila, “Bu ziyarettinizden dolayı çok teşekkür ederim. Bornova gerçketen eğitim ve spor konusunda gerekli yatırımları yapıyor. Biz insana , kadınmıza ve gençlerimize hizmet ediyoruz. Bugün Türkiye'de en fazla spor olarak eğitimini sağlayan Bornovamızdır. Biz bu durumdan oldukça mutlu oluyoruz. Bir çok tesis kazandırdık. Daha da kazandırmaya çalışıyoruz. Doğanlarda bulunan şehir stadımızın ikinci aşamasıda bitmek üzere. Bornova Türkiye'de futbolun ilk oynandığı kent olduğu için bununla her zaman gurur duyoruz. Kentte herkezin spor yapmaya özendirmek olacaktır. Kentin tanıtımı içinde ve marka olması içinde bir takımımızın başarılı olması elimizden geleni yapmak lazım”dedi.


Yenigün (İzmir)


Geri Dön