30 / 04 / 2024

bornova Yusuf Tırpancı sahasının zemini yeniden mi yapılacak

bornova Yusuf Tırpancı sahasının zemini yeniden mi yapılacak

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kids Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Tırpancı tarafından kuruldu.

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yyk Demir Çelik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Yusuf Tüzün tarafından kuruldu.

Bornova'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Bornova ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık bağ tapulu lojistik tır garajı!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada 5 parselde yer alan bağ tapulu lojistik tır garajını 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkdayı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Hacıosmanoğlu ve Yusuf Türkdayı tarafından kuruldu. 

Bornova'da riskli alanlar ve dönüştürülen alanlar TBMM'de!

İzmir'in Bornova ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaltürk İnşaat Mimarlık Elektrik Telekomünikasyon Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkmen tarafından kuruldu. 

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji 34 Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 75 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Serbülent Tırpancı tarafından kuruldu. 

Yusuf Güney Çengelköy'de mekan açtı!

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, sahnelerden inip ticarete soyundu. Genç şarkıcı İstanbul Çengelköy'de Hıck- Shack isimli tavukçu açtı.

Yusuf Güney Çengelköy'de CHick-Shack isimli tavukçu açtı!

Şarkıcı Yusuf Güney, sahneden indi. Yiyecek sektörüne geçti. Yusuf Güney, Çengelköy’de CHick-Shack isimli tavukçu dükkanı açtı. 

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Investment Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Türkoğlu tarafından kuruldu. 

bornova Yusuf Tırpancı sahasının zemini yeniden mi yapılacak Haberi

bornova Yusuf Tırpancı sahasının zemini yeniden mi yapılacak

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti ve destek sözü aldı.


YUSUF TIRPANCI'YA EL ATILMALI


Çiftay Yeşilova ve Bornova'daki bir çok takımın maç oynadığı Yusuf Tırpancı sahası'nın zemini ile yaşanan sorunlara değinen Çiftay yeşilovaspor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “Yusuf Tırpancı sahasının elden geçmesini bizim ve Bornova'daki takımaların ortak sorunu. Bu soruna değinilmesini talep ediyoruz. Hatta ben kendi imkanlarımla zemini için kullanılacak taşlarını da çözmek istiyorum. Bu durumda maddi açıdan Belediyemize az külfiyet olacak” dedi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, “ Yusuf Tırpancı sahasının zeminini ligler başlamadan tamamlamayı düşünüyoruz. Tabi bu sizin söylediğiniz malzeme desteği ile daha da işimizi kolaylaştıracak.Bu konuda çalışmaları yapacağız”dedi.


Çiftay Yeşilova Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “ Geçen sezon Bornova 1881 için...