29 / 04 / 2024

İzmir Doğanlar Stadında son durum

İzmir Doğanlar Stadında son durum

Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, ilçedeki stat ve tesislerle ilgili bilgi vererek Doğanlar şehir stadının ikinci aşamasının bitmek üzere olduğunu söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek!

İzmir'de Bornova Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi'nin birlikte yaptırdığı Doğanlar Stadı yeni sezona yetişecek. İhalesi Eylül 2013'te yapılan stat bittiğinde UEFA standartlarında olacak.

İzmir Doğanlar Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Bornova Belediyesi'nin kente kazandıracağı Doğanlar'daki 12 bin 500 seyirci kapasiteli şehir stadı ile Altındağ'da ana salonu 2 bin 500 kişilik olan spor kompleksinin inşaatları hızla devam ediyor.

Merkez Bankası Başkanı tarih verdi! Elektrik ve doğalgaz fiyatlarında düzenleme yapılacak! 

Merkez Bankası Başkanı'nın yeni Başkanı Fatih Karahan, elektrik ve doğalgaz fiyatlarında önümüzdeki günlerde düzenleme yapılacağını açıkladı. Elektrik ve doğalgaza zam mı geliyor? İşte ayrıntılar...

Yeni yılda ne kadar doğalgaz faturası gelecek? Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Kış mevsiminin gelmesiyle vatandaşlarda doğlgaz fatura korkusu başladı. Vatandaşlar doğalgaz faturalarının nasıl geleceğini merak ederken, ilk rakamlar gelmeye başladı.  Doğalgaz faturasında bu rakamı görmeye hazır olun!

Doğalgaz piyasasında 1000 metreküp gazın referans fiyatı 11 bin 877 lira 49 oldu

Spot doğalgaz piyasasında dün 1000 metreküp gazın referans rakamı 11 bin 877 lira 49 kuruş olarak açıklandı. Açıklanan rakamlar ve haberin ayrıntıları...

Aydın Doğan Yalçındağ kariyerine nerede başladı? Hangi online video kanalını kurdu?

Aydın Doğan Yalçındağ kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Aydın Doğan Yalçındağ ile ilgili merak edilen her şey...

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

İzmirli depremzedelere 120 yeni konut müjdesi!

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özgener yaptığı açıklamada İzmirli depremzedeler için başlatılan  "Birlikten İzmir Doğar" kampanyasında 120 konut için ihaleye çıkıldığını dile getirdi.

Doğalgaz faturalarında müjde! 120 TL'den fazla gelenler dikkat!

Milyonların beklediği haber geldi. Doğalgaz faturası 120 TL'den fazla gelenler dört gözle bekliyordu. Doğalgaz faturalarında taksit imkanı sunuldu. İşte o müjdeli haberin detayları...

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Serdar Sandal'dan Rızabey ve Doğanlar apartmanları raporuyla ilgili açıklama!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yıkılan Rızabey ve Doğanlar apartmanları için Bayraklı Belediyesi Deprem Etüt Merkezi'ne ait raporların, bina yönetimlerinin talebi üzerine hazırlanmış, tavsiye niteliğinde raporlar olduğunu belirtti.

İzmir Bayraklı'daki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü?

İzmir Bayraklı Manavkuyu semtindeki Doğanlar Apartmanı’nın çökme anları, İzmir depreminin simge görüntüsü oldu. Peki Doğanlar Apartmanı neden olduğu yere çöktü? İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Eylem Ulutaş açıkladı. 

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Doğanlar Holding'ten inşaat sektörüne yeni yatırımlar!

Bu yılı 1,5 milyar TL ciro ile kapatmayı hedefleyen Doğanlar Yatırım Holding, iki yeni projeye hazırlanıyor. 2021'in ilk yarısında BioTrend'i halka arz edecek grubun başkanı Davut Doğan, gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi kuracaklarını da söylüyor.

İzmir Doğanlar Stadında son durum Haberi

İzmir Doğanlar Stadında son durum

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Çiftay Yeşilova, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'yı makamında ziyaret etti ve destek sözü aldı.


YUSUF TIRPANCI'YA EL ATILMALI


Çiftay Yeşilova ve Bornova'daki bir çok takımın maç oynadığı Yusuf Tırpancı sahası'nın zemini ile yaşanan sorunlara değinen Çiftay yeşilovaspor Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “Yusuf Tırpancı sahasının elden geçmesini bizim ve Bornova'daki takımaların ortak sorunu. Bu soruna değinilmesini talep ediyoruz. Hatta ben kendi imkanlarımla zemini için kullanılacak taşlarını da çözmek istiyorum. Bu durumda maddi açıdan Belediyemize az külfiyet olacak” dedi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise, “ Yusuf Tırpancı sahasının zeminini ligler başlamadan tamamlamayı düşünüyoruz. Tabi bu sizin söylediğiniz malzeme desteği ile daha da işimizi kolaylaştıracak.Bu konuda çalışmaları yapacağız”dedi.


Çiftay Yeşilova Kulüp Başkanı İbrahim Ada, “ Geçen sezon Bornova 1881 için...