07 / 05 / 2024

İzmirde 400 taş ev tamamlandı

İzmirde 400 taş ev tamamlandı

Bugüne kadar İzmir Çeşme ve Alaçatı’da yaklaşık 400 taş evi tamamlayan Veryeriler İnşaat, buradaki yatırımlarına devam ederken, İzmir’in dışına da çıkmaya karar verdi.

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

400 bin TL ile taşıt kredisi! Otomobil alacaklara 48 ay vade ile kredi verilecek! 

Otomobil sahibi olmak isteyen vatandaşlar için, uygun kredi imkanları araştırılmakta. Buna göre, Halkbank'ın sunduğu taşıt kredisi olanakları da vatandaşlara cazip geliyor. 400 bin TL gibi bir miktar için Halkbank'ın sunduğu faiz oranları ve vade ve geri ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Vakıfbank ve Ziraat Bankası'ndan 400.000 TL'ye varan taşıt kredisi imkanı!

Otomobil sahibi olmak isteyenler için Vakıfbank ve Ziraat Bankası, 400.000 TL'lik taşıt kredisi fırsatlarını açıkladı. Bu önemli finansman desteği, Türkiye'de yükselen araba fiyatları karşısında birçok vatandaş bu fırsattan yararlanabilecek.

Ziraat Bankası'ndan 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı!

Kamu bankası Ziraat, 3,95 faizli, 400 bin TL'lik taşıt kredisi fırsatı sağlıyor. İşte taşıt kredisine ilişkin tüm merak edilenler...

ŞOK’ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü!

ŞOK’ta indirim kampanyası devam ederken yeni indirimli ürünler kataloğu ŞOK’un resmi internet sitesinden paylaşıldı. Buna göre, 8 Haziran’a özel, ŞOK'ta 2’li tava seti 200 TL’ye, kuvars döküm tencere 400 TL’ye, düdüklü tencere 800 TL’ye düştü. İşte 8 Haziran Perşembe ŞOK fiyat listesi.

Burhan Ersoy: Galata Kulesi'ni en kısa sürede açacağız!

Vakıflar Genel Müdürü Ersoy, 5737 sayılı Vakıflar Kanunu'nun 30. maddesine göre yaklaşık 400 taşınmazın devrinin Vakıflar Genel Müdürlüğüne geçtiğini kaydederek, "Şu anda Galata Kulesi'ni restore ediyoruz, en kısa sürede burayı açacağız" dedi.

Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta!

Zonguldak'ta inşa edilmesi planlanan inşaat firmasının iflas etmesiyle inşaatına başlanılmayan 400 yataklı hastanesi için ihale tarihi belirlendi. Zonguldak 400 Yataklı Devlet Hastanesi ihalesi 30 Mayıs'ta yapılacak.

Çeşme Quattordici projesinde teslimler 1 ay içinde!

Alaçatı'da yaptığı 400 taş evle, yeni bir turizm markasının doğmasında söz sahibi olan Veryeriler İnşaat, Çeşme Ayasaranda'daki Quattordici projesini de tamamladı.

Metro 34'te son ofisler satışta! Metrekaresi 5 bin 400 TL!

Prestijli kat holleri, kapalı otopark, geniş alanlı açık otopark gibi ortak kullanım alanlarına sahip Metro 34 projesine hemen taşınılabiliyor. Son ofislerin satışta olduğu projede metrekare birim fiyatları 5 bin 400 TL'den başlıyor.

Veryeriler İnşaat Bodrum'a 400 taş ev inşa etti!

Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, “Bu yıl toplam 12 milyon lira yatırımla Alaçatı’da farklı farklı projelerde toplam 32 ev yapacağız” dedi.

İzmir'de 400 taş ev tamamlandı!

Bugüne kadar İzmir Çeşme ve Alaçatı’da yaklaşık 400 taş evi tamamlayan Veryeriler İnşaat, buradaki yatırımlarına devam ederken, İzmir’in dışına da çıkmaya karar verdi.

Veryeriler İnşaat'ın yeni hedefi Bodrum!

Veryeriler İnşaat, bugüne kadar Çeşme ve Alaçatı’da 400 taş evi tamamlayıp sattı. Çeşme’ye bu yıl 32 ev daha kazandıracak olan Veryeriler’in yeni hedefinde Bodrum var.

Aksaray 400 yataklı Devlet Hastanesi'nin temeli atılıyor!

Aksaray'a ikincisi yapılacak olan 400 yataklı Devlet hastanesinin ihalesi yapıldı. 83 Trilyona ihale olan hastane inşaatı Bahadır inşaat aldı. Taçin Mahallesinde yapılması planlanan 400 yataklı Aksaray Devlet hastanesinin önümüzdeki günlerde temelinin atı

İzmirde 400 taş ev tamamlandı Haberi

İzmirde 400 taş ev tamamlandı

Veryeriler’in yeni adresi Bodrum olacak. Bodrum’da Yalıkavak ve Gündoğan bölgelerini araştıran şirket, gelecek yıl yatırıma başlamayı hedefliyor.


12 milyon lira yatırım


Vatan'dan Meltem Kara'nın haberine göre, Veryeriler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpan Veryeri, şu anda İzmir’de yatırıma devam ettiklerini belirterek, “Bu yıl toplam 12 milyon lira yatırımla Alaçatı’da farklı farklı projelerde toplam 32 ev yapacağız” dedi. Şu anda Çeşme Ayasaran Koyu’nda ‘Quattordici’ adında butik projenin inşaatına devam ettiklerini ifade eden Veryeri, “Kaba inşaatı tamamladık. Denize sıfır projemizde iskele iznimizi de aldık. Projede 8 villanın yanı sıra 6 rezidanslı butik bir otel yapıyoruz. Villaları 1 milyon 350 bin dolar ile 1 milyon 600 bin dolar arasında değişen fiyatla satışa çıktık. Ancak doların bugün geldiği nokta nedeniyle fiyatları törpülüyoruz” diye konuştu. 30 milyon...