29 / 04 / 2024

İzmirde bir evde yangın çıktı

İzmirde bir evde yangın çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Milletvekilinden '4 aile bir evde oturacak duruma geldi' çıkışı: 7.500 ile 11.402 TL arasında kiralık ev var mı?

Kira fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar, Meclis'te de sık sık gündeme geliyor. CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, konu ile ilgili konuştu. 

İlk evini alacaklara kredi müjdesi! 2 yıl ertelemeli olacak

Ev alacaklar için mucize kredi desteği. Kampanyadan sadece ilk evini alacak olanlar faydalanabilecek. Kredi ödemeleri ise ‘2 yıl ertelemeli 18 yıl vade’ şeklinde yapılacak. ‘Hâlihazırda bir evde hissesi olmamak’ şartı gerekiyor.

Celal Şengör'den korkutan deprem açıklaması: İstanbul yıkılacak

Marmara Depremi'nin beklenmesi, İstanbul'da tedirginliği artırıyor. Prof. Dr. Celal Şengör, İstanbul'da yaşanabilecek depreme dikkat çekiyor ve ortaya çıkabilecek kaosu öngörüyor. Şengör, depreme dayanıklı bir evde yaşamasına rağmen İstanbul'u terk edeceğini ifade ediyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'nden evde bakım maaşı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir evde bakım maaşı müjdesi geldi. Bakanlık sevindiren haberi verdi. Evde bakım maaşları hakkında flaş gelişme.

Hisseli tapu kiraya verilir mi? Mirasçılardan biri taşınmazı kiraya verebilir mi?

Kiracılar, hisseli tapulu bir evde oturabilir mi, bu yapılar kiraya verilebilir mi? İşte kiracıların akılları kurcalayan bu soruların yanıtları!

Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Ev sahibi ve kiracılar iyi anlaşıp herhangi bir sorun yaşamayabilirler. Ancak iyi anlaşamayanlar bazı sorulara yanıt aramaktadır. Peki “Ev sahibi evi satarsa kiracı çıkmak zorunda mı?” İşte detaylar!

Kirasını düzenli ödeyen kiracı nasıl çıkarılır? Kiracı bir evde kaç sene oturabilir?

Kiracılar ve ev sahipleri birtakım durumlar ile karşılaştıklarında neler yapılması gerektiğini merak ediyor. İşte o detaylar!

Evini ipotek ettirenlere büyük şok! Resmen açıklandı! 

Gayrimenkulün satışında ipotek konusunun detayları merak ediliyor. Peki bir evde ipotek varsa tahsilat nasıl yapılır? İşte ayrıntılar ve Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'in okuyucusunun sorusuna verdiği o yanıt...

Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları kiradan düşebilir?

Kiracı sözleşmesi dahilinde bir evde otururken, ev sahibinin onayı ile evde birtakım değişiklikler yapabilir ve bu değişiklikler eve değer kattığı için ev sahibinden yaptığı masrafı talep edebilir. Peki, Kiracının ev sahibi değişince eve yaptığı masrafların durumu ne olur? Kiracılar hangi masrafları

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

Konut sigortasında hangi hizmetlerden yararlanılabilir?

Konut sigortası bir evde meydana gelebilecek birçok olumsuzluk sonrasında oluşan hasarları giderir. Bu yüzden konut sigortası, Türkiye'de sigorta türlerinde en çok uygulananlar arasında yer alıyor.

Meryem Uzerli'nin hayali bahçeli ev!

Yer aldığı başarılı yapımlarla dikkat çeken Meryem Uzerli kızları Lara ve Lily ile bahçeli bir evde yaşamak istiyor...

İzmirde bir evde yangın çıktı Haberi

İzmirde bir evde yangın çıktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangın sonrası eve giren ekipler, yalnız yaşayan Selahattin Dağlı’nın cesedini buldu. Dağlı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma...