18 / 05 / 2024

izmirde hırsızlar ne kadar çalmak istedi

izmirde hırsızlar ne kadar çalmak istedi

İzmir'de 10 kişilik çete, başkalarına ait 35 milyon liralık araziyi satmak için sahte noter satış ve kaletnamesi ve kimlik düzenledi.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

O iki şehir arası yolculuk 12 saat yerine 2 saate düşecek! Hızlı tren ne zaman açılacak!

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni hızlı tren hattının ne zaman açılacağını kamuoyuna duyurdu.

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Tefal Perfect Mix Powelix Yüksek Hızlı Blender ne kadara satılıyor, fonksiyonları neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal Perfect Mix Yüksek Hızlı Blender, 6 paslanmaz çelik bıçaklı Tripl'Ax teknolojisi ile bir çok büyük parçalar ile başa çıkarak size yepyeni bir blender deneyimini yaşatır .

2023 model Audi RS Q8 almak için ödenecek tutar ne? İşte Audi RS Q8 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

2023 model Audi RS Q8'in Şubat ayı fiyat listesi açıklandı. Peki sıfır km Audi RS Q8 ne kadar oldu? İşte Audi RS Q8, 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

iOS'un bu teknolojisi emniyeti üst düzeye çıkarıyor! Bunu yapmak artık çok zor hale geliyor

Apple bundan böyle Apple Kimliğinizi ve iCloud hesabınızı bilgisayar korsanlarına, casuslara ve kimlik hırsızlarına önlem olmak amacıyla en üst seviyede koruma sağlayarak  muhafaza etmemize imkan tanıyor.

Audi RS Q8'in fiyatı 12 bin 857 TL zamlandı! İşte Audi RS Q8, 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Audi RS Q8'in Ocak ayı fiyat listesi belli oldu. Aracın fiyatı 12 bin 857 TL arttı. Peki Audi RS Q8 ne kadar oldu? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Asgari ücretin 2023 muamması! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Rakamı görenin aklı başından uçtu! Hemen bakın!

Asgari ücretin 2023 heyecanı tüm hızı ile devam ediyor. Vatandaşlar asgari ücretin ne kadar olacağını merak ediyor. Peki asgari ücret zammına ilişkin hükümet ne diyor? İşçi ve işverenlerin beklentisi neler? İşte detaylar...

Gümüşte ralli mi başlıyor? Değeri artacak mı? Hızlı artış ne zaman başlayacak?

Değerli metaller denince akla altın başta olmak üzere pek çok maden geliyor, ancak uzun süredir düşüşte olan gümüş pek de revaçta değildi. Gümüşün piyasadaki değer kaybının dibi görmüş olabileceği ve 2022’nin ikinci yarısında değerinde hızlı bir toparlanma yaşanacağı düşünülüyor.

Milyonlarca emeklinin beklediği müjde! "Bayram ikramiyesi bu sene 2 bin 500 TL yatsın" Hükümet ne cevap verdi?

Türkiye'de artan dolar kuru ve enflasyon nedeniyle emekli maaşları da eridi. Bu sene 1000 TL bayram ikramiyesi alacak emekliler, bu rakamın 2 bin 500 TL'ye çıkarılmasını istiyor. Emeklilikler, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Ancak hükümet cephesinden ses çıkmadı.

En büyük ikinci DeFi hırsızlığı: 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi!

Ethereum ve Solana blokzincirlerini birbirlerine bağlayan Wormhole prokotolünde siber saldırı gerçekleştirildi. En büyük ikinci DeFi hırsızlığı olarak belirtilen olayda 320 milyon dolarlık kripto saldırısı gerçekleştirildi.

izmirde hırsızlar ne kadar çalmak istedi Haberi

izmirde hırsızlar ne kadar çalmak istedi

Balçova Tapu Müdürlüğü'ne giden çete üyeleri sahte evrakları tapu memuru Serpil Karapanar'a verdi. Evrakları inceleyen Serpil Karapınar, vekaletnamenin sahte olduğunu tespit etti.  



GERÇEK SAHİPLERİNİ ARADI

Arazinin İstanbul'da yaşayan gerçek sahiplerini arayan Karapınar, böyle bir satışın olmadığını öğrendi. Hemen polisi aradı. Operasyon yapan polis, çete üyesi 10 kişiyi göz altına aldı. 3'ü tutuklanan çete üyeleri hakkında 52 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.


Bugün...