05 / 05 / 2024

izmire hastane yapılacak

izmire hastane yapılacak

İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, hayırsever işadamı, Ak Parti İzmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, milletvekili seçildiğinde yapacaklarına dair önemli açıklamalar yaptı.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Şişli Etfal Hastanesi arazisinde ne yapılacak?

Belediye Meclisi’nin 5 Nisan 2021'de düzenlenen oturumunda Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yerinde yeniden inşa edilmesi oy çokluğuyla onaylanmıştı. Peki Şişli Etfal Hastanesi arazinde ne yapılacak? Hastane yerinde yeniden inşa edilecek mi?

Balıkesir Sıngırlı'ya 50 yataklı hastane yapılacak!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 21,8 milyon TL ye İhalesi yapılan 50 yataklı hastane binasında inşaat çalışmaları sona erdi. 

İzmir Kiraz'a 75 yataklı hastane yapılacak!

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

Tarsus Belediyesi'nden yeni yapılacak hastaneye destek!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can yaptığı açıklamada Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

TOKİ Mersin Anamur 150 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Mersin İli, Anamur İlçesi 150 yataklı devlet hastanesi ikmal inşaatı işi ihalesi açık artırma usulü ile bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı hastane ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Kütahya Emet 60 yataklı devlet hastanesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak. İhale Küçükçekmece 'de gerçekleşecek.

Basmane Çukuru'na hastane mi yapılacak?

İzmir'in gündeminden düşmeyen 'Basmane çukuru'nun ihalesi nihayet yapıldı. Kazanan şirket alana ne yapılacağına kentlinin karar vereceğini ifade etti. Yaptığımız anket sonuçlarına göre ise İzmirliler çukura hastane yapılmasını istedi.

Batman Güney Raman'a 200 yataklı yeni hastane yapılacak!

2015 Yılını değerlendiren Vali Azmi Çelik, ulaşım ağırlıklı 2 proje dışında yatırımların büyük bir bölümünün gerçekleştiğini belirtti. 200 Yataklı yeni hastane, Güney Raman çevre yolu güzergahında yapılacak.

Turgut Özal Üniversitesi arazisine hastane yapılacak!

Paralel Yapı'ya yakın Turgut Özal Üniversitesi'nden alınan araziye Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözünü verdiği Sincan Devlet Hastanesi yapılacak.

Amasya Suluova'ya yapılacak hastanenin ihalesi 22 Ekim'de!

Amasya Suluova'ya yapılacak olan yüz yataklı hastanenin ihalesini kazanan Doğan Karataş İnşaat firması yetkilileri ve hastane yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Üçok'a ziyarette bulunup çalışmalarında destek istediler.

Beykoz'da üniversite kampüsü ve hastane yapılacak!

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

izmire hastane yapılacak Haberi

izmire hastane yapılacak

2006 yılından bu yana Ak Parti teşkilatlarında görev alan, geçmiş dönem il genel meclis üyesi, İzmir Mardinliler Vakfı Başkanı, Ak Parti izmir 1. Bölge milletvekili aday adayı Rasim Kahraman, gazetemiz köşe yazarı Salih Erkek'e önemli açıklamalarda bulundu. 


Şahsım olarak sizi uzun yıllardır tanıyorum. izmir'de uzun zamandır esnaflık yapıyorsunuz. Bunun haricinde dernek başkanlığı yaptınız, Kadifekale'ye de büyük katkılarınız oldu, Türkiye'nin en büyük ikinci sivil bayrağını birlikte, sizin de büyük katkılarınızla oraya diktik. Hayırsever biri olduğunuz için izmir'de Mardinliler Vakfı'm kurdunuz ve kurucu başkanlığını hala yürütüyorsunuz, insanlara, özellikle de durumu olmadığı için okuyamayan yavrulara katkılarınız oluyor. Bunca çabanızın dışında da yıllardır siyasetin içerisindesiniz, çeşitli kademelerde önemli görevler aldınız. Şimdi de milletvekili olma yolunda aday adayı oldunuz, Kendinizden biraz bahseder misiniz? 


Memleketim olan Mardin'den...