04 / 05 / 2024

İzmit Alikahya imar barışı

İzmit Alikahya imar barışı

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit'te kişiye özel imar planı değişikliğine izin yok!

Merakla beklenen İzmit Belediye Meclis Toplantısında imar planları masaya yatırıldı. Gerçekleştirilen toplantıda CHP’li Meclis Üyesi Arsal Arısal imar planı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

İzmit'te imar barışı ile 85 bin TL'lik ceza kaldırıldı!

İzmit Belediye Encümeni Cem Güler başkanlığında toplandı. 27 gündem maddesini karara bağlanırken imar barışından faydalanan 12 kişinin toplam 85 bin 220 TL’lik para cezası kaldırıldı...

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Kocaeli'de 12 kişinin 111 bin TL'lik imar borcu silindi!

Kocaeli'nin Alikahya bölgesinde yaşayan ve imarışı uygulamasından yararlanan 12 vatandaşın toplam 111 bin 715 TL’lik imar borcu silindi.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

İzmit Belediye Meclisi dün gerçekleşti, toplantıda imar ağırlıklı konular konuşuldu.

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri imar barışı masasında!

İzmit Belediyesi İmar Komisyonu üyeleri, imar barışı için İzmit Belediyesi girişindeki danışma masasını ziyaret etti.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İzmit Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

İzmit Belediyesi Mayıs dönemi meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda imar görüşüldü.

İzmit Alikahya imar barışı Haberi

İzmit Alikahya imar barışı

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek için Alikahya’da vatandaşlarla toplantı yaptı.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Alikahya Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala’nın başkanlığında Yapı Kontrol Müdürü Mehmet Öğretmen ve İskan Birimi Şefi Ömer Çakır tarafından imar barışının ne olduğu, kimleri kapsadığı, nasıl yararlanılacağı konularında vatandaşlara detaylı bilgi verildi.

Vatandaşlara detaylı bilgi verildi

Sunum sonrası vatandaşlardan gelen sorunların detaylı bir şekilde cevaplandığı toplantıda konuşan Adnan Pala “İmar Barışı ile ilgili bu kanun ve yönetmelik, 31.12.2017 tarihinden önce yapılan yapıları kapsamakta ve bu yapılarla ilgili abone bağlantıları, ruhsat, iskan ve kat mülkiyeti gibi sorunlara çözüm getirmektedir. Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız ve ruhsat eklerine aykırı yapıların kayıt altına alınması ve...