11 / 05 / 2024

İzmit Belediye Meclisinde kentsel dönüşüm mü görüşüldü

İzmit Belediye Meclisinde kentsel dönüşüm mü görüşüldü

İzmit Belediye Meclisi’nin mayıs ayı 2’nci oturumu yapıldı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkanlığında yapılan oturumda MİA ve Kentsel dönüşüm görüşüldü.

Belediye o ilde iki arsa satacak! İmarlı arsa arayan yatırımcılar dikkat!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmit Körfez'de yer alan iki adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 9 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmit Belediye Meclisi'nde Ekşi ailesine ait bina için imar izni oylaması!

İzmit Belediye Meclisi’nde 9’uncu gündem maddesi olan kat izni görüşülecek. Ekşi ailesine ait olan binaya 8 kat için imar izni isteniyor!

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

İzmit Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

31 Mart 2019 yerel seçimde İzmit Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, ilk meclis toplantısını yaptı.

İzmit Belediyesi'ne 7 milyon 605 bin TL'lik kira geliri!

İzmit Belediye Encümeni’nde yarın gerçekleştirilecek olan ihaleyle 22 yer 3 yıllığına kiraya verilecek.

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İzmit'teki Yeni Hamam restore edildi!

İzmit’te yer alan tarihi bir eser daha İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan sayesinde yok olmaktan kurtarılarak restore edildi.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

İzmit Cedit tarihi bir dönüşüm yaşıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’nde hayata geçirilen yatırımları inceledi.

İzmit Belediye Meclisinde kentsel dönüşüm mü görüşüldü Haberi

İzmit Belediye Meclisinde kentsel dönüşüm mü görüşüldü

İzmit Belediye Meclisi’nin mayıs ayı 2’nci oturumu dün Nevzat Doğan başkanlığında yapıldı. Doğan, bütçe uygulamaları konusunda fazla zorluk çıkarmayan CHP’li üyeleri kutladı.Toplantıda ilk olarak, Kocaeli Üniversitesi Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın İnteraktif Eğitim Tesisi yapılması maksadıyla veriler Kabaoğlu Mahallesi’ndeki 783 metrekarelik ormanlık alanda tesis yapılması ve yapılacak tesislerden yararlandırılması konulardan protokol yapmak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi teklifi oy birliği ile kabul edildi. 


İzmit Belediyesi’nin 2015 yılı Kesin Hesabıyla ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporunun görüşüldüğü toplantıda, 2015 yılında 140 milyon 626 bin 708 TL olan gelir bütçesinin gerçekleşme oranının yüzde 88, 141 milyon 811 bin 889 TL olan gider bütçesinin de gerçekleşme oranının yüzde 89, 2015 yılı bütçesinin tahakkuk oranının da yüzde 91.52 olduğu açıklandı. Belediye yetkilileri kamuya olan(sigorta,...