06 / 05 / 2024

İzmit Belediyesi köylere konak

İzmit Belediyesi köylere konak

İzmit Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan mahalle konakların benzerlerini köylere de yapılacak. Yetkililer , “Şimdiye kadar Çubuklu ve Gökçeören köylerindeki konakların yağımı tamamlanıp hizmete girdi.

Almanya’da konut fiyatları fahiş oranda artınca Almanlar köylere göç etmeye başladı!

Büyük kentlerde konut fiyatlarının fahiş oranda artmasından sonra Almanlar, köylere yönelmeye başladı. Ayrıca, evden çalışma sistemi de köye göçü hızlandırdı.

İBB'den 100. yıla özel İstanbullulara müjde: Vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar sınırsız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)  Cumhuriyetimizin 100. yılına özel, vapurlardan metrolara, kütüphanelerden köylere kadar 11 bin noktada sınırsız internetin sınırsız olacağını açıkladı.

Koronavirüsle köylere ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altın alan COVID-19 pandemisi ya da koronavirüs pandemisi, köylere ilgiyi artırdı.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit Belediyesi'nden Kızılay İş Merkezi açıklaması!

İzmit Belediyesi tarafından tahliyesi gerçekleştirilen Kızılay İş Merkezi binasıyla ilgili açıklama yapıldı.

Büyük şehirlerden köylere göç trendi!

Ünlüler arasında büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. İşte doğaya kesin dönüş yapan kendilerine yeni hayatlar kuran o ünlüler.

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi açıldı!

Efeler Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikah Salonu ile ünlü yazar Muzaffer İzgü'nün isminin verildiği tiyatro ve konferans salonu düzenlenen tören ile hizmete açıldı...

Yenişehir'de köylere Avrupa standartlarında modern binalar yapılıyor!

Yenişehir Belediyesi, tarafından köylere yapılan Avrupa standartlarında çok amaçlı binalar açılıyor...

İzmit Körfez'de 6 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmit Belediyesi Körfez Mahallesi'nde yer alan ticaret imarlı arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 13 Eylül'de gerçekleşecek..

Çal Belediyesi Kültür Merkezi iş yerleri ihaleye çıkıyor!

Çal Belediyesi, İsmailler Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana sahip olacak Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nın yapımına geçen yıl başladı.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

İzmit Kültür Tepesi'nde sokak iyileştirme çalışmaları yapılacak!

İzmit Belediyesi'nden verilen bilgiye göre, bölgedeki 19 binayı kapsayacak cephe iyileştirme projeleri Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylandı.

İzmit Belediyesi köylere konak Haberi

İzmit Belediyesi köylere konak

İzmit Belediyesi tarafından köylere konaklar yapılacak.

İzmit Belediyesi tarafından şehir merkezinde yapılan mahalle konakların benzerlerini köylere de yapılacak. Yetkililer , “Şimdiye kadar Çubuklu ve Gökçeören köylerindeki konakların yağımı tamamlanıp hizmete girdi. Şimdi de hem Kulmahmut hem de Hakkaniye’nin yararlanacağı konak için çalışma başlattık. Projesi hazır olan ve zemin etütleri de tamamlanan konak için ihale aşamasına gelindi. 2 katlı olarak planlanan konakta muhtar yerleri, çok amaçlı salon, köy odası gibi alanlar bulunacak” dediler.



Hürriyet 



Haber Kocaeli Manşet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı ;


İzmit Belediyesi, mahallelerden sonra köylere de konaklar yapıyor. Şimdiye kadar Çubuklu Osmaniye ile Gökçeören köylerindeki konaklar hizmete girerken inşaatı devam eden Hakkaniye, Ortaburun ve Eseler’deki konaklar da birkaç ay içinde bitmiş olacak. İzmit merkeze yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Hakkaniye’deki konakta...