17 / 05 / 2024

İzmit Belediyesi metruk bina yıkım

İzmit Belediyesi metruk bina yıkım

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Zabıtan mahallesinde 2 adet harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi. Yetkililer, çevre ve insan sağlığını tehdit eden şehirdeki harabe yapıları yıkıyor..

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

İzmit Belediyesi ilçedeki metruk binaların yıkımını gerçekleştiriyor!

Kocaeli İzmit Belediyesi ilçe genelinde metruk ve hasarlı binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

İzmit'te metruk binalara geçit yok!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Kadıköy Mahallesi’nde kullanılmayan ve tehlike oluşturan metruk binanın yıkımlarını gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi 2 mimar alacak!

Liyakat usulüne göre personel alımlarına devam eden İzmit Belediyesi,  belediye iştiraki BEKAŞ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 2 Mimar alımı yapılacağını açıkladı.

İzmit'te tehlike oluşturan yapı yıkıldı!

İzmit Veliahmet Mahallesi’nde yer alan ve mahalleli için tehlike arz eden metruk bina, İzmit Belediyesi ekipleri tarafından kontrollü olarak yıkıldı

İzmit'teki tehlikeli binalar yıkılıyor!

İzmit'in Veliahmet Mahallesi’ndeki riskli metruk bina, İzmit Belediyesi ekiplerince kontrollü bir şekilde yıkıldı.

İzmit Belediyesi'ne ait gayrimenkul 3 seneliğine kiralandı!

İzmit Belediyesi'nin rutin olarak gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı.

İzmit'teki metruk bina yıkıldı!

İzmit Belediyesi ekipleri şehir genelinde kötü görüntülere neden olan metruk binaların yıkımlarını hız kesmeden sürdürüyor.

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'nin kira ihalesi iptal edildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediye ait yerlerin kiraya verilmesi işi iptal edildi.

İzmit Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi’nin vezneleri 2019 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik vergilerinin 2. taksit ödemelerini gerçekleştirecek olan vatandaşlar için hafta sonu da açık olacak.

İzmit'te 3 metruk yapı yıkıldı!

İzmit Belediyesi, bölgenin siluetini bozan ve tehlikeye neden olan 3 metruk yapının yıkımı gerçekleşti.

İzmit Belediyesi Encümeninde 12 yer kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı yapıldı.  Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapılan Encümen toplantısında 20 gündem maddesi konuşuldu.

İzmit Belediyesi metruk bina yıkım Haberi

İzmit Belediyesi metruk bina yıkım

İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından Yenimahalle ve Zabıtan mahallesinde 2 adet harabe yapının yıkımı gerçekleştirildi. Yetkililer, çevre ve insan sağlığını tehdit eden şehirdeki harabe yapıları İzmit Belediye Encümeni kararınca yıktıklarını belirterek, “Çevre ve insan sağlığını tehdit eden yapıların yıkılması gerekiyor. Bizler de gerekli kanuni prosedürleri tamamladıktan sonra bu yapıları yıkarak tehlikeyi ortadan kaldırıyoruz. İlk etapta yapıların sahiplerine ulaşmaya çalışıyoruz. Ulaştığımız kişilerden yapıları kendilerinin yıkmasını istiyor, onlar yıkmazsa belediye olarak biz yıkıyoruz” dediler.

Yenimahalle İnkılap Caddesi’nde Recep Sertel’e ait metruk yapı 775 sayılı Yasanın 18. maddesine istinaden Zabıtan Mahallesi Namık Kemal Caddesi No: 27 adresinde Mehmet Tanbağ’a ait yapı da Belediye Encümenin 23.03.2015 tarih ve 321 sayılı kararına istinaden iş makinaları yardımıyla yıkıldı. Yetkililer geçen 6 yıl içinde 400 den...