04 / 10 / 2024

İzmit Belediyesi TOKİden arsa mı aldı

İzmit Belediyesi TOKİden arsa mı aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gültepe Mahallesi'nde 2 ayrı parsel halindeki yaklaşık 47.5 dönümlük alan için TOKİ ile yapılan pazarlıklar sonuçlandı.

Tokat Karakaya Belediyesi KPSS'den 60 alanlar personel olarak kadroya alacak! Lise mezunu olmak yeterli!

Tokat Karakaya Belediyesi KPP’den 60 puan alan kişilerden personel alımı gerçekleştirecek. Alımlara başvuru da bulunmak için lise mezunu olmak yeterli! Lise mezunu adaylar arasından yapılacak personel alımı için başvuru şartları da açıklandı. İşte alımlar için aranan şartlar...

İzmit Belediyesi’nden 735 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılık ev ve dükkan fırsatı!

İzmit Belediyesi Yenidoğan Fatih'te 12 adet gayrimenkulün satışını gerçekleştireceğini ilan etti. İşte detaylar... 

TOKİ'den Keçiborlu'ya 481 yeni konut geliyor!

Isparta'da Keçiborlu Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında konut yenilenme projesinde hazırlıklarını yaptı. Bu kapsamda TOKİ'den Keçiborlu'ya 481 yeni konut geliyor.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri kiralıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne 1.620 dükkan!

TOKİ, 2023 hedefine ulaşabilmek adına yeni projeler hayata geçiriyor. TOKİ'den Aksaray Sanayi Sitesi'ne toplamda 1.620 adet yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu'nun bir çok bölgesinde konut projeleri üretmeye devam ediyor. İşte, TOKİ'den dar gelirli ailelere düşük taksitli konut fırsatı...

TOKİ'den 235 TL taksitle konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Anadolu’nun çeşitli kentlerinde yeni konut projeleri hayata geçiriyor. TOKİ'den 235 TL taksitle konut fırsatı..

TOKİ'den Kastamonu Örencik'e 316 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Kastamonu İli Merkez İlçesi Örencik Mevkii'nde yeni konutlar inşa edecek. TOKİ'den Kastamonu Örencik'e 316 yeni konut geliyor. 

İzmit Belediyesi'ne ait 13 işyeri kiraya verilecek!

İzmit Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 13 işyeri ihale yönetimi ile kiraya verilecek. İşyerleri için yapılacak kiralama ihalesi için tarih belirlendi.

TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya İli, Darende İlçesi, Balaban Beldesi'ne yeni konut inşa edecek. TOKİ'den Malatya Darende'ye 141 yeni konut geliyor.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

TOKİ’den konut nasıl alınır?

Dar ve orta gelir düzeyine sahip vatandaşların konut edinmesi için çalışmalarda bulunan TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ'den ev sahibi olmak için hangi şartlar gerekir? Bütün bu soruların cevabı haberin içinde yer alıyor...

Gurbetçiler TOKİ'den ev alabilir mi?

Dar gelirlinin konut ihtiyacını karşılayan ve 2017 yılının ilk 6 ayında 35 bin 172 konut inşa eden TOKİ yeni konutlar üretmeye devam ediyor. Peki gurbetçiler TOKİ'den ev sahibi olabilir mi?

İzmit Belediyesi TOKİden arsa mı aldı Haberi

İzmit Belediyesi TOKİden arsa mı aldı


İzmit Belediyesi TOKİ'den 47 bin 495 metrekarelik yer satın aldı. Belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Gültepe Mahallesi'nde 2 ayrı parsel halindeki yaklaşık 47.5 dönümlük alan için TOKİ ile yapılan pazarlıklar sonuçlandı. İzmit Belediyesinin şantiyesinin de yer aldığı 30 bin 131 ve 17 bin 364 metrekarelik yerlerin tapu işlemlerinin de tamamlandığı öğrenildi. 


Derince...