20 / 07 / 2024

izmit ismetpaşa stadyumunun tarihçesi

izmit ismetpaşa stadyumunun tarihçesi

İzmit İsmetpaşa Stadyumu, Kocaelispor tarafından kullanılmak üzere 1978'de müsabakalara hazır duruma getirildi. Emlak Konut GYO tarafından AVM ve konut yapılması için ihaleye çıkarılan İsmetpaşa Stadyumu arsası, 72 bin 313 metrekare büyüklüğünde...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı açıldı! 

400 kilometreden oluşan 5 milyarlık yatırım bedelli Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nın açılışı yapıldı.

Emlak Katılım İzmit Şubesi açıldı!

Dijital bankacılık araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanında müşterilerine hizmet sunan Emlak Katılım, yeni şubesini İzmit'te açtı.

Kaff Group Gayrimenkul İzmit'te açıldı!

Kaff Group Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi, Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmet veremeye başladı.

İzmit'teki ağır hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam den İzmit Belediyesi ekipleri 1999 depremi sonrası yaklaşık 20 senedir yıkılamayan ağır hasarlı binaların tehlikelerini ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

İzmit'e 23 yeni mahalle konağı inşa edildi!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, ilçeye 23 yeni mahalle konağı inşa etti.

İzmit Yeşilova'ya spor tesisi inşa ediliyor!

Kentteki spor yatırımlarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Yeşilova'ya spor tesisi inşa ediyor.

İzmit Belediyesi'nden riskli alan açıklaması!

İzmit Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü riskli alan ilan edilen Veliahmet ve Hacıhızır mahalleleriyle ilgili açıklama yaptı.

İzmit Sekbanlı'ya mahalle konağı inşa ediliyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden İzmit Belediyesi, Sekban'a mahalle konağı inşa edecek.

İzmit Kuruçeşme Polis Karakolu yeniden açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Kuruçeşme Polis Karakolu’nun Cuma günü tekrar açılacağını açıkladı.

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Mahallesi’ndeki öğrenci yurdu açıldı.

Sultangazi İsmetpaşa Askeri Kuşaklama Yolu imar planı askıda!

Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi, 108 ve 111 sokak ile Sultançiftliği - Boğazköy kesişimine ( Askeri Kuşaklama Yolu ) ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

İzmit Tepeköy Öğrenci Yurdu açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan Tepeköy Öğrenci Yurdu 12 Kasım'da hizmete açılıyor

izmit ismetpaşa stadyumunun tarihçesi Haberi

izmit ismetpaşa stadyumunun tarihçesi


Kocaelispor'un Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un başına bela olduğu yıllarda heyecanlı karşılaşmalara sahne olan stadyumu İzmit İsmetpaşa Stadı, 1976 yılında yapıldı ve 1978'de açıldı.  


Emlak Konut GYO, İzmit İsmetpaşa Stadı'nı ihaleye çıkardı! Detaylar için tıklayın!


İsmetpaşa Stadyumu yarı-profesyonel olimpik oyunlar için uygun ve 16 bin 750 kişilik seyirci kapasitesine sahip. Endüstri merkezi Kocaeli'de, kurulduğu zaman sportif etkinlikleri canlandıran bu stat Ümit Milli Takım'ın birçok maçına ve A Milli takımın 2008 yılında Şili ile yaptığı hazırlık maçına evsahipliği yaptı.


2006-2007 sezonu öncesi İzmit İsmetpaşa Stadyumu yenileme çalışmaları sonucu kapasitesi artırıldı ve stadın yüzde 75'inin üstü kapatıldı. Stadın tamamında tel örgüleri kaldırıldı.


2006-2007 Sezonu öncesi İsmetpaşa Stadyumu'nda tel örgülerin kaldırılması ve tribünlerin aşağıya çekilmesiyle 13 bin olan kapasite 16 bin 500'e çıkarıldı. Ayrıca...