02 / 05 / 2024

İzmit Kandıra Yolu açıldı mı

İzmit Kandıra Yolu açıldı mı

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

İzmit-Kandıra duble yol çalışması TBMM gündeminde!

İzmit-Kandıra duble yol çalışmasının ne zaman tamamlanacağı meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan yolun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu...

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Kocaeli Kandıra’ya alternatif bağlantı yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelere rahat ulaşım için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı Kandıra'nın ulaşımında farklı bir güzergah oluşturuyor.

Antalya Kepez'deki eski Kandıra yolu asfaltlandı!

Kepez Belediyesi, eski Kındıra yolu olarak bilinen Varsak Kirişçiler Yolu’nun bin 700 metrelik bölümünün alt yapısının ardından, asfaltını da yeniledi.

İzmit-Kandıra Yolu temel atma töreni gerçekleştirildi!

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, İzmit-Kandıra Yolu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, Kocaeli'nin dünyanın en güzel kentlerinden biri olduğunu söyledi.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

İzmit Kandıra Yolu açıldı mı Haberi

İzmit Kandıra Yolu açıldı mı

Işık, "Türkiye'nin huzurundan, refahından kimse rahatsız olmasın. Çünkü Türkiye hiç kimsenin kötülüğünü isteyen bir ülke değildir. Türkiye aksine bölgesinde ve dünyada huzuru, barışı, refahı isteyen bir ülkedir." dedi.


Türkiye'nin en çok üreten, nüfus başına en çok vergi veren şehrinin Kocaeli olduğunu ifade eden Işık, kentin adının Kandıra'da mezarı bulunan Osmanlı'nın en önemli komutanlarından biri olan Akçakoca Bey'den geldiğine dikkati çekti.


Işık, Kocaeli ve Kandıra'nın sorunlarını tek tek çözdüklerini dile getirerek, kente yapılan yatırımları anlattı.


- "Türkiye'nin her açıdan büyüyor, güçleniyor"


Temelini atacakları yolun ihale bedelinin 218 milyon lira olduğunu bildiren Işık, "16-17 sene önce bırakın 218 milyon lira yatırım yapmak, 2 milyon liralık yatırım almak büyük meseleydi. İMF'den 500 milyon dolar alamazsak 'Memurun maaşını nasıl ödeyeceğiz?' diye kara kara düşünülen bir dönemdeydik. Kocaeli'de...