19 / 05 / 2024

İzmit Kandırada gayrimenkul yatırımları arttı mı

İzmit Kandırada gayrimenkul yatırımları arttı mı

Gayrimenkul Danışmanı Vedat Akkoç Kandıra'nın bazı köylerin, yatırımcıların çok yoğun ilgisiyle son birkaç yılda kat kat prim yaptığını söyledi.

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul Yatırım Fonu, yatırımcılara alternatif bir pencere açacak!

BYY Finans Kurucusu Bekir Yener Yıldırım Gayrimenkul Yatırım Fonu (GYF)’nun Türkiye’de uzun zamandır hem çok yüksek bir ilgi hem de alternatif araçlara göre ilk sırada olan bir yatırım aracı olduğunu belirtti.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Ruslar, Türkiye’den gayrimenkul alan yabancılar arasında ilk sırada!

Uluslararası aracı kuruluş Propriete Generale Group uzmanlarının yaptığı araştırmaya göre Ruslar, Ocak ve Mayıs 2022 döneminde Türkiye’den gayrimenkul satın alan yabancılar arasında birinci oldu.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

SGK'dan Kocaeli'de satılık 17 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli ili, Karamürsel ve İzmit ilçelerinde yer alan 17 gayrimenkulü satıyor...

Türk Hava Kurumu, İzmit'teki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kocaeli İzmit'te yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı...

Kocaeli'de 32.6 milyon TL'ye satılık 78 gayrimenkul!

Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kocaeli ili, İzmit, Karamürsel, Gölcük, Kandıra, Başiskele, Kartepe, Dilovası, Çayırova ve Darıca ilçelerinde yer alan 78 gayrimenkulü 32 milyon 574 bin 450 TL'ye satıyor...

Gayrimenkulde Ürdün, konutta İran ilk sırada!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda 3. çeyrek sonu itibariyle Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını mercek altına aldı. Buna göre; Ürdün, Türkiye’yi tercih eden ülkeler arasında ilk sırada yer alıryor.

Gayrimenkulde Ürdün, konutta İran ilk sırada!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’de gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını inceledi. Buna göre; tüm gayrimenkul cinsinden yatırımlara bakıldığında Ürdün’ün Türkiye’yi tercih eden ülkeler arasında ilk sırada olduğu belirtildi...

Evrim Kırmızıtaş Başaran gayrimenkulün yıldızı oldu!

Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul şirketi RE/MAX’in yaklaşık 400 bin kişiyi değerlendirdiği sıralamasında 14'üncü sırada yer aldı.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

İzmit Kandırada gayrimenkul yatırımları arttı mı Haberi

İzmit Kandırada gayrimenkul yatırımları arttı mı

Gayrimenkul Danışmanı Vedat Akkoç, "Bu köylerde geçmişte zilyetli tapular vardı; yani tarlalar, araziler muhtar imzasıyla satılırdı. Sonra Tapu Dairesi'nin verdiği tapulara geçildi. 2-3 yılda bölge müthiş değer kazandı. Birkaç yıl önce, Kandıra'nın bazı köylerinde metrekaresi 50 kuruşa, 1 liraya yerler vardı; tapular dağıtılırken bu rakamlar 2-3 lirayı buldu. Ağva'ya yakın olduğu için ilgi bir anda bu köylere döndü" diyor.


Bu köylere yatırım yapıp çok para kazananların yakın çevresinin de sonradan yatırımlar yapmaya başladığını söyleyen Vedat Akkoç, şöyle devam ediyor: "Komşusu, arkadaşı, akrabası yatırım yapıp kazanınca, bunu görenlerin talebi arttı. Talep yükselince fiyatlar da arttı.Kandıra'nın komşusu olan Sakarya ilçesi Kaynarca'nın köylerine de etki yaptı. Bu iki ilçe İstanbul'a yakın ve ikisinin de Karadeniz sahilinde köyleri var. Buralar, Karadeniz sahil yolunun yapılması...