05 / 05 / 2024

izmit pazar projesi

izmit pazar projesi

Artan nüfus ve araç sayısını da göz önünde bulunduran Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi hizmet binası arkasında yaptığı 3 bin 340 araçlık dev otoparkın ardından İzmit’te trafiği rahatlatacak ikinci büyük adımı da attı.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

TOKİ İzmit projesi için start verildi! Tam 711 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit 2023 projesi için tarih belli oldu. 28 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 711 konut inşa edilecek.

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı! 711 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Kocaeli İzmit projesi için düğmeye basıldı... 711 yeni konut için büyük gün yarın... İşte TOKİ Kocaeli 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ İzmit projesi için yeni tarih belli oldu! 989 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kocaeli İzmit 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. 989 konutluk yeni proje 13 Haziran'da ihaleye çıkacak.

10 soruda Tokat Pazar TOKİ projesi!

TOKİ'nin Tokat projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Tokat Pazar projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Tokat Pazar TOKİ'ye nasıl başvurulur? Tokat Pazar TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kocaeli İzmit 2022 projesi 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ İzmit projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli İzmit 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmit projesi için beklenen gün geldi! O ilçeye 1.000'in üzerinde yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler Projesi'nde imalat çalışmaları yapılıyor!

KİPTAŞ tarafından İzmit'te hayata geçirilen Çınar Evler Projesi'nde kaba ve ince imalat çalışmaları devam ediyor. 

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

İzmit Belediye Meclisi'nde Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi konuşuldu!

İzmit Belediyesi’nde yılın son meclis toplantısında Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı.

Bilecik Göpazarı'nda acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde tesis edilecek 154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

izmit pazar projesi Haberi

izmit pazar projesi



Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kadıköy Mahallesi’nde yapacağı bin 76 araçlık 7 katlı kapalı otopark ve pazar yeri için ilk adımı attı. Tesisin yapım ihalesini gerçekleştirdi.



CUMARTESİ VE PERŞEMBE PAZARLARI


Artan nüfus ve araç sayısını da göz önünde bulunduran Büyükşehir Büyükşehir Belediyesi hizmet binası arkasında yaptığı 3 bin 340 araçlık dev otoparkın ardından İzmit’te trafiği rahatlatacak ikinci büyük adımı da attı. Bu kapsamda 7 katlı otopark ve kapalı pazar inşa etmek için düğmeye bastı. Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması da planlanan dev tesisin yapımı için ihale gerçekleştirildi.




6 FİRMA TEKLİF VERDİ


Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen ihaleye 6 firma teklif verdi. En düşük teklif 23 milyon 250 bin lira ile Haldız İnşaat, en yüksek teklif ise 26 milyon 880 bin lira ile Nas İnşaat’tan geldi.




1076...