06 / 05 / 2024

izmitteki köy evinin temeli

izmitteki köy evinin temeli

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla hazırlanan projelerin uygulamasına da başlayan belediye ekipleri Çubuklu Osmaniye Köyü’ne yapılacak olan köy konağının temelini düzenlenen sembolik törenle attı...

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

Kahramanmaraş Afşin'deki 328 köy evi kış gelmeden tamamlanacak!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde, asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden sonra yapım çalışmalarına başlanan 328 köy evinin kaba inşaatı tamamlandı. Evlerin inşaatının kış gelmeden tamamlanması planlanıyor.

Depremzedeler için inşa edilen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerinden etkilenen şehirlerde inşası süren 200 bin konuttan, tamamlanma aşamasına gelen 41 bin konut ve 4 bin 807 köy evinin sene sonuna kadar sahiplerine teslim edilmesinin planlandığını dile getirdi.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

Deprem bölgesindeki 13 bin 400 köy evinin inşaatı başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada deprem bölgesinde inşa edilecek olan 143 bin köy evinden 13 bin 400'ünün yapım sürecini başlattıklarını kaydetti.

Batman Erköklü köyünde 3 katlı modern cami inşa ediliyor!

Batman’la birleşen Erköklü (Ermi) köyü yeni 3 katlı modern bir Camiye kavuşuyor. Kent merkeziyle birleşen Erköklü’nün, ihtiyaç duyduğu modern bir Camiye kavuşması için hayırseverlerin desteğiyle İbadet evinin büyük bölümü tamamlandı.

200 yıllık yayla evinin inanılmaz değişimi!

Dışarıdan şöyle bir baktığımızda köhnemiş, hatta her an yıkılacakmış gibi görünen yayla evi sahipleri tarafından restore edildi. İşte 200 yıllık yayla evinin inanılmaz değişimi...

Salonunda 2 köy olan ev yaptı!

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yeşilkaya, küçük yaşta babasının verdiği trenden esinlenerek, evinin salonunda demir yollarıyla kaplı, 2 köy yerleşkesinin bulunduğu 3 metre boyunda maket yaptı.

Bursa'daki Şükraniye köyünde herkesin villası var!

Yaklaşık 100 villanın bulunduğu köyde hiç köy evinin bulunmadığını belirten Muhtar Yakup Fidan, "Köylüler villalara baka baka villada yaşamaya başladı" dedi

Veryeriler İnşaat'tan Köy İçi Taş Evler projesi!

Veryeriler İnşaat, "Köy İçi Taş Evler" adlı yeni projesiyle taş evlerden oluşan köy kuracak

İBB'den Kadıköy'de satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kadıköy'deki konut alanı olan arsasını satışa çıkardı

Kadıköy-Kartal metrosu inşaatlarına başlandı!

Günde 1 milyon kişiyi taşıması hedeflenen Kadıköy-Kartal metrosunda istasyon inşaatlarına başlandı

İstanbul'un ilk kent müzesi Kadıköy'de kuruluyor!

Kadıköy Belediyesi, İstanbul'un ilk kent müzesini Kadıköy'de kurmaya hazırlanıyor

izmitteki köy evinin temeli Haberi

izmitteki köy evinin temeli


İzmit Belediyesi önümüzdeki yerel seçimler sonrası hizmet ağına dahil olacak köylere şimdiden projeler hazırlamaya ve uygulamaya başladı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla hazırlanan projelerin uygulamasına da başlayan belediye ekipleri Çubuklu Osmaniye Köyü’ne yapılacak olan köy konağının temelini düzenlenen sembolik törenle attı.


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma törenine İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, AK Pati İzmit İlçe Yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Seçimler sonrasında İzmit Belediyesi’nin sorumluluğuna girerek mahalle statüsü kazanacak köylerin köy kimliklerini kaybetmeyeceklerini ifade eden Başkan Doğan, “Biz mahallelerimize sunduğumuz hizmetin aynısını köylerimize de sunacağız. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 10 yıldır köylerde yapmış olduğu önemli ve güzel çalışmalar var. Bizde bunları devam ettireceğiz. Köylere modern hizmeti getirecek ancak köylerimizin dokusuna, kimliğine zarar vermeyeceğiz” dedi.


“Bugün...