28 / 04 / 2024

İznik gölü projesi

İznik gölü projesi

BURSA Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL 'yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü 'nü kirlilikten tamamen arındırıyor.

İznik Gölü arıtma tesisi Mayıs'ta açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, maliyeti 40 milyon TL 'yi bulan arıtma tesisi ve kanalizasyon yatırımıyla İznik Gölü 'nü kirlilikten tamamen arındırıyor.

İznik Gölü sahili yenileniyor!

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan geçtiğimiz akşam Olay TV 'ye konuk oldu. Burada müjdeleri ardı ardına sıralayan Çağlayan, Orhangazililere turizm sözü verdi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

İznik Gölü kenarındaki Zeytinyağı Fabrikası mevzuata aykırı inşa edildi iddiası!

Mahkeme, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Murat Evke’nin kızına ait olan İznik Gölü’ne 500 metre uzaklıkta yapılan Zeytinyağı Fabrikası’nın ÇED yönetmeliğine aykırı olduğunu belirtti. 

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

İznik Gölü kenarındaki fabrikaya inşaatı bittikten sonra ÇED raporu verildi iddiası!

Orhangazi'de zeytinyağı fabrikasının ÇED süreci, inşaatı tamamlandıktan sonra başladı. Avukat Erol Çiçek, tesisin inşaatının ÇED yönetmeliğine, Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu’na ve 1/25 000 Ölçekli İznik Gölü Nazım İmar Planı'na aykırı olduğunu belirtti. 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kura çekimi yapıldı!

Gaziosmanpaşa'da inşaatı tamamlanan 796 konutluk Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi. 

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Gaziosmanpaşa Sarıgöl 1.Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi’nde 796 konut, 13 dükkân, 1.039 araç kapasiteli kapalı otopark ve yeşil alanlardan meydana gelen kentsel dönüşüm projesi, 2020 yılının ikinci yarısında hak sahiplerine teslim edilecek.

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İznik gölü projesi Haberi

İznik gölü projesi

Belediye Başkanı Recep Altepe, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve belediye bürokratlarıyla birlikte, İznik'te tamamlanma aşamasına gelen İznik gölü, 40 milyon arıtma tesisiyle biten altyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Recep Altepe, İznik'in bundan sonra en az 50 yıl boyunca atık su sıkıntısı yaşamayacağını savundu. 



ATIK SU SORUNU BİTECEK 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe, İznik'in bundan sonra en az 50 yıl boyunca atık su sıkıntısı yaşamayacağını savundu Büyükşehir Belediyesi olarak Bütünşehir uygulaması kapsamında tüm ilçelerin altyapı problemlerini gidermeye başladıklarını, planlama yaparken en az 50 yıllık projeksiyonla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Altepe, İznik'teki çalışmalarda sona yaklaştıklarını ifade etti. 


Mart ayındaki seçimlerden sonra ilçede bugüne kadar 90 kilometrelik kanalizasyon hattı döşediklerini, yaklaşık 40 milyon TL maliyeti bulunan arıtma tesisinde de sona yaklaştıklarını belirten Başkan Altepe. "İnşallah mayıs...