02 / 05 / 2024

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Ali Fidan hangi ilin valisi olarak görev yaptı? Erdemir’de hangi alanda çalışıyor?

Ali Fidan kimdir? Hangi ilçelerde kaymakam olarak görev aldı? Şu an hangi ilde vali olarak görev yürütüyor? Erdemir’de ne iş yapıyor? İşte Ali Fidan ile ilgili merak edilen her şey...

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ve eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak!

Kastamonu'da Cide Kaymakamı Ali Açıkgöz ile eşi İdlib'de 4 briket ev yaptıracak...

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Mamak'ta yer alan ve açılışa hazırlanan Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ni Mamak Kaymakamı Ali Mantı ve Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’le birlikte inceledi.

Tuzla Ahmet Refik İlkokulu yenilendi!

Tuzla Belediyesi, Fatih Mahallesi’ndeki Ahmet Refik İlkokulu’nun tüm birimlerini yeniledi. Okula yeni kazandırılan çok amaçlı salonun açılışı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı tarafından gerçekleştirildi.

İznik Elmalı'nın çehresi değişiyor!

Kırsal kalkınmaya önem veren İznik Belediyesi, köylerde yatırımlara devam ediyor. Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Osman Sargın, Elmalı kırsal mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden mescit ve şadırvan inşaatını inceledi

Gaziantep'te inşaat sorunu çözülecek!

GAZİANTEP İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. 

Afşin Eshab-ı Kehf'e konaklama tesisi inşa edilecek!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan, Eshab-ı Kehf'in UNESCO Listesi'ne alınmasıyla inanç turizminin daha da arttığını belirterek Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün bölgede büyük eksikliği hissedilen konaklama tesisi için yapım ihalesine çıkacağnı bildirdi.

İnegöl'de 1999'dan sonraki binalarda sorun yok!

Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl'ün depreme hazır olup olmadığı ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. Aktaş: "Büyük depremden sonra yapılan yapıların büyük çoğunluğu sağlam yapılar."dedi.

Kahramanmaraş Afşin'e 2 bin kişilik külliye yapılacak!

Afşin Kaymakamı Ali Edip Budan ilçe merkezine 3 bin 300 metrekare alana 2000 kişilik yeni camii ve külliye yapılacağını söyledi. Külliyenin yapımı 2 yıl sürecek, 2018 yılı itibarı ile bitmiş olacak.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan Haberi

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan

Çalımlıoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Harun Çalımlıoğlu, İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan'ı ziyaret etti. Ziyarette İznik'teki yatırımlar ve ilçeye daha fazla nasıl katkı yapılabileceği değerlendirildi. 


Çalımlıoğlu, “Kent dışında açacağımız ofislerle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi metropolleri de Bursa ve civarına yatırım yapmak üzere getirmeyi hedefliyoruz. Burada ne yapılacaksa biz varız. Buranın toprağını, suyunu ve kıymetini de biliyorum. Burada yapılacak her türlü sosyal sorumluluk projelerinin arkasında varız ve olacağız. Düşüncemiz, bundan 10 yıl sonra yaptıklarımızdan değil, yapmadıklarımızdan pişmanlık duymamak olmalı. İznik için de hayırlı işler yapacağımıza inanıyorum” dedi.


İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan da, “Sağlam bir diyalog içerisinde aşamayacağımız sorun olmayacağına inanıyorum. Büyük taş duvarlar örülürken aralarına küçük küçük taşlar konur, bu küçük taşlar o kocaman taşları dengede tutar. Sizlerin de yapacağınız...