09 / 07 / 2024

İznik Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları mecliste kabul edildi mi

İznik Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları mecliste kabul edildi mi

İznik'te 3 ve 4. katlar ile ilgili çalışma tamamlandı. İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce yapılan 1/ 5000 ölçekli Sur dışı Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi.

Japon deprem uzmanı Moriwaki uyardı! Kuzey ve Güney Anadolu fay hattında deprem riski var...

Siirt Uluslararası Yeni Nesil Gençlik Söyleşileri ve Deprem Sempozyumu'na katılan Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Hatay depreminden sonra Kuzey ve Güney Anadolu fay hattında deprem olabilir" diye konuştu. 

Kuzey Kıbrıs'ta yabancıların mal edinme ve uzun vadeli kiralama şartlarına yeni düzenleme!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yabancıların mal edinmelerine kısıtlamalar getiren "Taşınmaz Mal Edinme ve Uzun Vadeli Kiralama (Yabancılar) (Değişiklik) Yasa Tasarısı" KKTC Cumhuriyet Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi.

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Grup Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güney Kuzey Et Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayaz tarafından kuruldu.

Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi Kuzey ve Güney Yerleşke Alanları Nazım İmar Planı Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Ankara ve İstanbul'da bugün sağanak yağışlı hava nasıl olacak? Meteoroloji uyarıyor!

Meteoroloji'nin güncel verilerine göre, bugün Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde yağışlı hava koşulları bekleniyor. Marmara'nın kuzey ve doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta Karadeniz ve Doğu Karadeniz kıyılarında yerel olarak sağanak yağışlar görüleceği tahmin ediliyor.

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

Çekmeköy Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Yan Yol Bağlantısı 1/5000 ölçekli İlave Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli İlave Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 103 parsel ile güneyindeki tescil harici alan ve 3401 ada 12 ve 17 parseller ile kuzey ve kuzeydoğusundaki tescil dışı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İznik Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları mecliste kabul edildi mi Haberi

İznik Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları mecliste kabul edildi mi

İznik'te 3 ve 4. katlar ile ilgili çalışma tamamlandı. İznik Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nce yapılan 1/ 5000 ölçekli Sur dışı Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde oybirliği ile kabul edildi. 


Alınan kararla, İznik'te konut sahibi olanların yıllardır beklediği kat sorunu, 9.50 olan yüksekliğin 12.50'ye çıkması ile bazı bölgelerde giderildi. 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planları 1 aylık askı süreci sonunda yürürlüğe girecek. İznikliler, 1/1000'lik Uygulama İmar Planları onaylandığı takdirde 3 ve 4'üncü katlara ruhsat alabilecek.

 

KENTSEL TASARIM 

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Vizyonumuz İznik'te var olan tarihi dokuyu koruyarak yeni yapılaşmanın önünü açmak, imar projelerimizde kentsel tasarım projeleri yer alacak. Yıllardır vatandaşlarımızın sabırsızlıkla beklediği Sur dışı Kuzey ve Güney Kısmı Nazım İmar Plan Revizyonları Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde...