21 / 05 / 2024

İzocam camyünü ürününü

İzocam camyünü ürününü

Sıcağa, soğuğa, sese, yangına ve suya karşı koruma sağlayan yalıtım ürünleri ile hizmet veren İzocam, 2014 yılında yeni nesil camyünü ürününü piyasaya sundu. İzocam 2014'te yurtiçi satışlarında yüzde 18 ciro artılı öngörüyor...

Doğalgaz faturaları nasıl azaltılır?

Türkiye yeni yıla enerji fiyatlarındaki artışla girdi.  İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, 1 Ocak 2020 tarihi itibari ile yürürlüğe giren Enerji Kimlik Belgesi (EKB) zorunluluğunun orta vadede binalarda enerji tasarrufu sağlanması hususunda ciddi bir katkı sağlayacağını söyledi. 

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Konutun değerini yalıtım artırıyor!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, bir konuttaki konfor seviyesini ve o evin değerini belirleyen en önemli unsurun doğru bir yalıtımdan geçtiğini söyledi.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

Enerji Kimlik Belgesi C'den düşük yeni binalar ruhsat alamayacak!

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun 1 Ocak’tan itibaren yürürlüğe girdiğine vurgu yaparak yeni binalarda EKB sınıfının en düşük C sınıfı olması gerektiğini ifade etti. Uygulamada ısı yalıtımı Enerji Kimlik Belgesi C’den düşük olan binalar ruhsat alamayacak...

Konutta yalıtım cebi rahatlatıyor!

İzocam Genel Direktörü Levent Gökçe yaptığı açıklamada standartlara uygun ve doğru yalıtım uygulamalarının enerji tüketimi ve faturaları en az yüzde 60 azalttığını söyledi.

3. Havalimanı’nın yalıtımı İzocam’a emanet!

3. Havalimanı'nın çatı yalıtımı İzocam Camyünü, temel yalıtımları İzocam Foamboard ile yapılıyor, havalandırma tesisatının yalıtımında ise İzocam ürünleri kullanılıyor.

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi sektör çalışanlarını bilinçlendiriyor!

İzocam Yalıtım Eğitim Merkezi (İYEM), sektör çalışanlarının bilinçlenmesi için gerçekleştirdiği eğitimlerine Eylül ayında da devam ediyor.

İzocam Camyünü Çatı Şiltesi enerji tasarrufu sağlıyor!

Çatıları yenileme zamanı geldi, tadilatlar başladı. İzocam Camyünü Şiltesi ve Rulopanla çatılar daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

ODE Yalıtım'ın ODE Starflex Camyünü Multipack sistemi ilgi gördü!

AR-GE çalışmaları sonucu yenilenen çevreci ürünlerini 21-25 Nisan tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Yapı Fuarı’nda ziyaretçileriyle buluşturan ODE Yalıtım, en büyük ilgiyi ODE Starflex Camyünü Multipack paketleme sistemi ile gördü.

İzocam'dan çevreye duyarlı Yeni Nesil Camyünü!

Camyünü, taşyünü, XPS, EPS, kauçuk, polietilenin yanı sıra çatı ve dış cephe sektörüne yönelik taşyünü ve poliüretan yalıtımlı paneller ile trapezler üreten İzocam, 2014 yılında Yeni Nesil Camyünü ürünü yatırımını gerçekleştirdi.

İzocam yeni ürününde çevreyi esas aldı!

Camyünü, taşyünü, XPS, EPS, kauçuk, polietilenin yanı sıra çatı ve dış cephe sektörüne yönelik taşyünü ve poliüretan yalıtımlı paneller ile trapezler üreten İzocam, 2014 yılında Yeni Nesil Camyünü ürünü yatırımını gerçekleştirdi.

İzocam camyünü ürününü Haberi

İzocam camyünü ürününü

Sıcağa, soğuğa, sese, yangına ve suya karşı koruma sağlayan yalıtım ürünleri ile hizmet veren İzocam, 2014 yılında yeni nesil camyünü ürününü piyasaya sundu. Bu ürünün çevreye daha duyarlı olduğunu belirten İzocam Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Öktem, yeni nesil camyününün, imalat aşamasında kullanılan enerjinin 100 kat fazlasını tasarruf ettiğini ve düşük karbon ayak izi özelliğiyle öne çıktığını söyledi. 


Yeni nesil camyününün çevreye odaklı olduğunu bildiren Fatih Öktem, ürünün imalatında doğal mineraller ve geri dönüşüm ürünlerinin kullanıldığını, ürüne üstün teknik özellikler kazandırüdığını ve ısı iletim katsayısı düşürüldüğü için yalıtım özelliğinin de iyileştirildiğini söyledi. 


Öktem, ısı yalıtımının yanı sıra, yeni nesil camyününün akustik konfor ve yangın güvenliğinde de yüksek performans sağladığına dikkat çekti. 2014 yılı için yurtiçi satışlarda yüzde 18...