27 / 04 / 2024

izocam referansları

izocam referansları

İzocam, Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünlerini temin etmeye devam ediyor..

Küresel tahviller son 15 yılın zirvesinde!

Amerika 30 senelik hazine tahvili, 2023’ün başından bu yana maksimum seviyesine ulaştığı gibi aynı zamanda 2011 yılından bugüne kadarki en yüksek noktaya ulaştı. Diğer referanslar da 2008 yılı seviyelerine dönüş yaptı.

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

İzocam yine sanayinin devleri arasına girdi!

İstanbul Sanayi Odası'nın hazırladığı  "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2021 listesi resmen açıklandı. İzocam yine Türkiye’nin dev sanayi kuruluşları arasına adını yazdırdı.

İzocam, toplu konut projelerindeki yalıtım hizmetleriyle dikkat çekiyor!

İzocam, hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin birçok önemli projesinde yalıtım danışmanlığı hizmeti sunuyor.

İzocam yatırımlarda hız kesmiyor!

İzocam bayileri, bu sene “Hep birlikte tam yol ileri” mottosuyla 9 Nisan tarihinde çevrimiçi gerçekleştirilen 2021 İzocam Uluslararası Bayi Toplantısı’nda buluştu.

Elazığ TOKİ Projesi’nin arkasında İzocam ürünleri var!

Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Elazığ’da depremzedeler için hayata geçirdiği konut ve işyeri projesinin yalıtımında insan sağlığını ön planda tutan ve kanserojen olmadığı EUCEB ile kanıtlanmış İzocam Taşyünü ve İzocam Camyünü kullanıldı.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

İzocam ihracat şampiyonu oldu!

İzocam 2019'da gerçekleştirdiği yalıtım malzemesi ihracatı ile En Çok Yalıtım Malzemesi ihracatı Yapan Firma kategorisinde bu yıl da birinci oldu.

Yalıtım malzemeleri ihracatının şampiyonu İzocam oldu!

İzocam "En Çok Yalıtım Malzemesi İhracatı Yapan Firma" kategorisinde birincilik ödülüne sahip oldu.

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri tercih edildi!

Her ihtiyaca uygun olarak ürettiği ürün ve çözümleriyle Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmayı sürdüren İzocam, son dönem içerisinde inşaatına hızla başlanan yeni hastanelerin yalıtımında da tercih ediliyor.

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri kullanıldı!

İzocam tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını döneminde yapımına başlanan İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasına ürün sağladı

İzocam, çevre dostu ürünleriyle her türlü yalıtım ihtiyacına çözüm sunuyor!

5 Haziran her yıl Dünya Çevre Günü olarak kutlanıyor. Çevre korumaya katkı sunan ürünler geliştiren ve bu konudaki bilinçlenmeyi çok önemseyen İzocam, “sürdürülebilirlik” konusunu en önemli gündem maddelerinden biri oluyor.

İzocam Tekiz'den sinüs desenli taşyünü cephe paneli!

İzocam Tekiz, Türkiye’de ilk ve tek sinüs desenli taşyünü cephe panelini satışa çıkardı.

izocam referansları Haberi

izocam referansları

Türkiye’nin en önemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve yalıtım ürünleri temin eden İzocam, son dönemde Ankara, Aydın ve Adana’nın önde gelen projelerine her ihtiyaca uygun ürün ve çözümleri ile imza atmaya devam etti.

Ankara Etlik Hastanesi, İncirliova Jeotermal Santrali ve Adana’da inşa edilen 01 Burda AVM gibi marka projelerin yalıtımında, İzocam ve ürünleri tercih edildi. İzocam'ın kalitesi, satış öncesi ve sonrası sağladığı hizmetin güvenirliği ve uzmanlığı tercih edilme sebepleri olarak sıralandı.

Ankara Etlik Hastanesi -  Türkerler İnşaat tarafından inşasına devam edilen ve 1 milyon 215 bin metrekarelik bir alana yayılan bu büyük proje 2020 yılında tamamlanacak. Proje için tercih edilen İzocamflex, İzocam Camyünü Boru, İzocam Camyünü Klima Levhası ve İzocam Cephe Levhası, İzocam bayileri Timeks ve Entaş tarafından temin edildi. Projenin...