02 / 05 / 2024

İZODER başkan değişikliği

İZODER başkan değişikliği

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi..

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

Memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor! 

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren memur, emekli, asgari ücrette hesaplar tek tek sil baştan değişiyor. Ekonomist Şenol Babuşcu yeni düzenleme için merakla beklenen tarihi açıkladı...

Merkez Bankası Başkanı değişti, faiz artırımı gelebilir! Hem gayrimenkul hem otomobil piyasası olumsuz etkilenir!

Merkez Bankası Başkanının değişmesinin ekonomiye yansımaları merak ediliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, faiz artırımına gidilirse gayrimenkul ile otomobil sektörünün ve enflasyonun nasıl etkileneceğine ilişkin bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracak!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün büyük bir fırsat olduğunu belirterek, Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda yapılan değişiklikler süreci hızlandıracağını söyledi.

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Tapu sistemi sil baştan değişiyor! Tarih resmen belli oldu!

Tapu sahibi olmak isteyen herkesi ilgilendiren yeni bir düzenleme geliyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı düğmeye bastı ve ‘Türkiye Tapu’ uygulamasını devreye alacağını duyurdu.

Konut almak isteyenler dikkat! AYİDER Başkanı uyardı: İnşaat firmalarından YeS-Tr belgesi talep edin!

AYİDER Başkanı Hakan Şişik, Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanlığı’nın yurt dışındaki gibi binanın enerji verimliliğini gösteren ‘YeS-Tr (Yeşil Bina Sertifikası’ isimli bir sertifikası'nın konut almak isteyenler tarafından inşaat firmasından bu belgeyi talep etmelerini söyledi.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

Konut kredisi faiz oranları sil baştan değişti! 1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Ev alma hayali kuran vatandaşların çoğu bu hayallerini konut kredisi ile gerçekleştiriyor. Merkez Bankası faiz kararından sonra değişen konut kredisi faiz oranları merak ediliyor. Peki  1 milyon TL'nin kredi taksit ödemesi ne kadar oldu?

Trafik sigortasında yeni dönem! Sistem sil baştan değişiyor! Kimi, nasıl ilgilendirecek? Detaylar tek tek açıklandı!

Trafik sigortasına yönelik Resmi Gazete'de yayınlanan yönetmelikle sistemde değişiklik yapıldı. Yeni sisteme göre trafik sigortasından prim teklifi alamayanlar için ortak bir havuz oluşturulacak. Aynı zamanda, prim tutarı SEDDK tarafından belirlenecek.

Emekli ve memurlara yüzde 50 ek zam ve 12 puan refah payı müjdesi! Kök maaşlar sil baştan değişti! Flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli maaşlarına dair yaptığı açıklamanın ardından, zam hesabı sil baştan değişti. İşte yeni emekli ve memur maaşları...

İZODER başkan değişikliği Haberi

İZODER başkan değişikliği

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi. İZODER’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Hedefimiz, ülkemizin ihtiyaçları, alışkanlıkları ve olanaklarını dikkate alarak, bilimsel doğrular yolunda, yalıtım sektöründeki üretici, bayi, uygulayıcı ve halkımızı bilinçlendirmektir” dedi. 


Türkiye’de yalıtım bilincinin ve yalıtım sektörünün geliştirilmesi misyonunu başarıyla sürdüren İZODER’in Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 6 Mart Cuma günü Radisson Blu Hotel İstanbul Asia’da yapıldı. Toplantıda konuşan İZODER 10. ve 11. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, iki dönem süren başkanlığı boyunca yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Selami Merdin de, yaptığı konuşmada, yalıtım sektörünün ihtiyaç duyduğu mevzuatlarla ilgili bakanlıkça yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, soruları yanıtladı....