02 / 05 / 2024

İzoköpük ısı köprüzsüz yalıtım

İzoköpük ısı köprüzsüz yalıtım

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor.

Adil Karaismailoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü için gece gündüz çalışıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada,18 Mart 2022 tarihinden önce hizmete girmesi amacıyla yaklaşık 5 bin 100 personel ve 740 iş makinesi ile gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Elazığ Kömürhan Köprüsü Aralık ayında açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Kömürhan Köprüsü hem Elazığ hem bölge hem Türkiye hem de dünya için örnek projelerden biri. Bitmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Aralık ayının içerisinde inşallah burayı tamamlayıp vatandaşımızın, bölgenin hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonuna soruşturma!

Sivas Divriği'deki 800 yıllık Kız Köprüsü'nün restorasyonunda, üzerine iş makinesi çıkarılması ve sosyal medyada tepki çekmesinden sonra valilik tarafından idari soruşturma başlatıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin yüzde 78'i tamam!

Çanakkale Boğazı’nın ’gerdanlığı’ niteliğinde olacak 1915 Çanakkale Köprüsü’nde çalışmalar, koronavirüs salgınına rağmen hız kesmeden devam ediyor. Köprünün kırmızı beyaz kulelerinin yüzde 78'lik bölümü tamamlandı...

1915 Çanakkale Köprüsü'nde kırmızı beyaz kulelerin 56,3'ü  tamam!

Temeli 18 Mart 2017'de atılan, iki ayak aralığı Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılıyla anlamlandırılarak 2023 metre olacak 1915 Çanakkale Köprüsü için Avrupa ve Anadolu yakalarında deniz içi ve kara çalışmaları aralıksız sürüyor...

Bingöl'de yıkılan köprünün yerine yenisi yapılacak!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, yıkılan eski Çapakçur Köprüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Barakazi,"Yıkılan köprünün yerine yapacağımız geçici köprümüzü makul bir sürede tamamlayacağız'' dedi.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Tıp Merkezi mevkiinde hayata geçirdiği Muhsin Yazıcıoğlu Köprüsü'nü hizmete açtı.

1915 Çanakkale Köprüsü tarih tüpü ile ölümsüzleştirilecek!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün nirengi noktası temeline "tarih tüpü" konulacak. Yapı Merkezi Holding AŞ Kurumsal İletişim Koordinatörü Ayırga: "Amacımız yıllar sonra bölgede kazı yapacak arkeologlar tarafından eserlerin bilgilerine ulaşılmasını sağlamak" dedi.

Ahmet Arslan: Dünyanın en büyük köprüsünü yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 1915 Çanakkale Köprüsü'ne ilişkin, "Dünyanın en büyük köprüsünü yapmış olacağız. Bu, 'Türkler'de çok oluyor' lafının tam da ispatı." dedi.

Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile tarihi bir imzanın temelini atacağız!

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Olağanüstü bir aksilik olmazsa 18 Mart 2017'de hem şehitlerimizi anacağız, hem de şehitler diyarı Çanakkale'ye boğaz köprüsü ile 'tarihi bir imza'nın temelini atacağız" dedi.

BASF'tan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne özel çözümler!

Kimya şirketi BASF, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde oluşabilecek korozyon hasarlarına ve kiriş bağlantı detaylarının çok ağır yüklerin aktarımına dayanması için geliştirdiği özel çözümler ile katkı sağladı.

BASF, Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi!

Dünyanın lider kimya şirketi BASF, çelik ayaklarının sabitlenmesi için Osmangazi Köprüsü’ne özel çözümler geliştirdi.BASF, aktif deprem bölgesine inşa edilen Osmangazi Köprüsü için dayanıklı ve uzun bir servis ömrü sağlıyor.

Bursa Yıldırım'a modern köprü!

Yıldırım’ın çehresini değiştirecek projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Modern mimariye sahip olan köprümüz engelli kardeşlerimiz başta olmak üzere vatandaşlarımızın günlük hayatlarını kolaylaştıracak” dedi.

İzoköpük ısı köprüzsüz yalıtım Haberi

İzoköpük ısı köprüzsüz yalıtım

Yalıtım sektöründe 10 yıldır faaliyet gösteren İzoköpük, sprey poliüretan köpük ile ısı köprüsü oluşturmayan, ek yeri bulunmayan yalıtım çözümleri sunuyor. Maliyetlerin ve insanların konfor talebine paralel olarak yalıtımın öneminin de giderek arttığına dikkat çeken İzoköpük firma sahibi Selim Işık, "İnsanlar artık ısıtma ve soğutmanın daha ucuza malolduğu, nem ve dış seslerin rahatsızlık yaratmadığı konutlarda oturmak istiyorlar. Sanayi ve tarım işletmeleri de bu konuda artık daha duyarlılar. Üstelik yasalar da her geçen gün yalıtımla ilgili düzenlemeleri daha zorlayıcı hale getiriyor. Biz de 2006'dan bu yana sprey poliüretanla ısı, su, ses ve nem yalıtımına kesin çözüm sağlıyoruz" diye konuştu.


Sprey poliüretanın yaygın olarak kullanılan XPS, strafor ve cam yünü gibi muadili ürünlere göre pek çok avantajı olduğuna dikkat çeken Işık, "Bunların başında...