04 / 05 / 2024

izsu Bütünleşik Bilişim Sistemi Projesi nedir

izsu Bütünleşik Bilişim Sistemi Projesi nedir

İZSU hizmetlerdeki hız ve kaliteyi artırabilmek için Avrupa’nın önde gelen bilişim firmalarından biriyle sözleşme imzaladı. Çalışmaların başladığı proje ile: Saha ekipleriyle kontrol merkezi arasında sürekli online bağlantı kurulacak.

GYODER'in yeni konut modeli MIPIM'de tanıtıldı: Türkiye'de acil olarak bütünleşik konut politikası oluşturulmalı!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, GYODER Yeni Konut Modeli'nin ne kadar doğru bir çözüm önerisi sunduğuna dikkat çekerek, konut sorunu ile ilgili önerileri dile getirdi. İşte Çekici'nin o açıklaması...

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

e-Devlet'te yeni hizmet! Kullanıma açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmetin eklediğini açıkladı. Cevdet Yılmaz, "Varis ve miras işleriyle ilgili 10'dan fazla kurumun hizmetlerini tek bir başlık altında toplayarak bütünleşik bir hizmet sunuyoruz" şeklinde konuştu.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

Seçim sonrası bütçe açığı en az 3’e katlanacak!

Seçimden sonra, EYT, deprem ve yeni maaş zamlarının ağır yükü nedeniyle 1.5-2 trilyon lira büyüklüğünde yeni bir bütçenin zorunlu hale geleceği hesaplanıyor.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Özel şartlar aranıyor! Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alacak! 4 katına kadar maaş veriliyor!

Türk Standardları Enstitüsü sözleşmeli bilişim personeli alıyor.4 katına kadar maaş farkı olan iş ilanlarında özel şartlar aranıyor. İşte detaylar…

Crest9 Bilişim Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Crest9 Bilişim Teknoloji Limited Şirketi Ataköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rohıt Kumar Makkar tarafından kuruldu.

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Limited Şirketi kuruldu!

Sar Bilişim Yapı İnşaat Gıda Akaryakıt Reklam Ajansı Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Tic Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Sarı  ve Erdal Sarı tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

izsu Bütünleşik Bilişim Sistemi Projesi nedir Haberi

izsu Bütünleşik Bilişim Sistemi Projesi nedir


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, hizmetlerdeki hız ve kaliteyi artırabilmek için Avrupa’nın önde gelen bilişim firmalarından biriyle sözleşme imzaladı. Çalışmaların başladığı proje ile:

Saha ekipleriyle kontrol merkezi arasında sürekli online bağlantı kurulacak.

Vatandaşların hizmet talebi “saniyeler içinde” olay yerine en yakın saha ekiplerine aktarılacak.

İş akışı, vezne işlemleri ve faturalandırma sistemi hızlanacak.


Kağıtsız ofise geçilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kamudaki en geniş kapsamlı bilişim projelerinden birini başlattı. Dünya çapında bilişim hizmeti veren ATOS firması ile yapılan sözleşmenin ardından “Bütünleşik Bilişim Sistemi Projesi” başladı. 7 aylık bir çalışma sonrasında, İZSU dünya çapında bir bilişim alt yapısına kavuşacak. 


İzmir halkına İZSU’nun misyonu doğrultusunda etkin, verimli, kaliteli ve sürekli hizmet sunabilmek hedefi ile hayata geçirilecek bilişim projesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda İzmir Büyükşehir Belediye...