19 / 05 / 2024

iztuzu plajında temizlik

iztuzu plajında temizlik

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki Dalyan Kanalı, İztuzu Plajı ve Sulungur Gölü'nde temizlik çalışması yapan çevreciler, 100 poşet çöp topladı.

Sahte ev ilanlarında temizlik: 30 günde yüzde 10'u silindi

Ev ilanları için yapılan düzenleme ve bakanlığın yaptığı denetimlerle verdiği cezalar etkisini göstermeye başladı. İlan sitelerindeki sahte ilanlar bir bir siliniyor...

TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum! İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı?

İŞKUR TYP okul temizlik görevlisi alımları ne zaman? sorusu milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. TYP okul temizlik görevlisi alımı olacak mı? TYP 2023 okul temizlik görevlisi alımlarında son durum!

İŞKUR’dan iş arayanlara müjde! 4958 temizlik görevlisi alacak! İŞKUR başvuru ekranı burada!

Sağlık Bakanlığı 4 bin 958 temizlik görevlisi alımı ilanı yayımlandı. İlgili hastanelere 4 bin 958 sürekli işçi kapsamında temizlik görevlisi alınacağı duyuruldu.

Dikey süpürge 399 lira! İşte Şok 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Şok’ta bu haftanın indirimli ürünleri belli oldu. İndirimli ürünler arasında temizlik yapmayı sevdiren ve kolaylaştıran dikey süpürge var. Teba dikey süpürge sadece 399 liraya satışa sunuluyor. İşte Şok 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Rahatlatan ŞOK indirim çok yakında! İşte ŞOK 21-27 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin 81 ilinde 7 binden fazla mağazası ile tüketiciye uygun fiyatlarla alışveriş imkanı sunan ŞOK’ta yeni bir indirim kampanyası başlıyor. ŞOK marketlerinde 21 – 27 Eylül 2022 tarihleri arasında temizlik, gıda ve ev için gerekli birçok üründe inanılmaz uygun fiyatlar sizi bekliyor. 

2022 yılında uygulanacak çevre temizlik vergisi tutarları!

Çevre temizlik vergisi tutarları vergi mükellefleri tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 yılında uygulanacak çevre temizlik vergisi tutarları ne kadar oldu?

Cengiz Holding Cennet Koyu’nda plaj mı yapacak?

Muğla Bodrum'da Göl Mahallesi, Cennet Koyu’nda Mehmet Cengiz'e ait Cengiz Holding’in bünyesinde yer alan Bodrumbir Turizm Yatırım A.Ş, 4 adet mendirek yapısı ile 2 adet plaj yapmayı hedefliyor. Proje alanı kültür varlıkları, tabiat varlıkları, SİT ve koruma alanı içerisinde bulunuyor. 

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında konteyner evler yapılıyor!

Salda Gölü'nün halk plajı yakınında 8 konteynırın 3 metre kadar yükseğe direkler üzerinde yapıldığı görüldü. 'Konteyner evler'de konaklama hizmeti verileceği iddia ediliyor...

Salda Gölü halk plajının yanında pansiyon mu yapılıyor?

Salda Gölü halk plajının yanında, Hasan Gürcan ve ailesine ait olduğu bilinen Akçeşme Tesisleri arazisinde 70 kişilik bungalov, kamping tipi pansiyonun yapıldığı ileri sürüldü...

Yaşar Çilkız'dan Dalyan'a yeni otel!

İşadamı Yaşar Çilkız, "Dalyan’da Ali Bostan Plajı’nda yeni bir otel inşaatına başladım. 33 bin metrekarelik alanda 180 yataklı olacak. Termal ağırlıklı hizmet verecek" dedi...

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda raylar döşeniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sekapark - Plaj Yolu Tramvay Hattı’nda ray döşeme çalışmalarına geçti.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

iztuzu plajında temizlik Haberi

iztuzu plajında temizlik

Muğla'nın Ortaca İlçesi'ndeki Dalyan Kanalı, İztuzu Plajı ve Sulungur Gölü'nde temizlik çalışması yapan çevreciler, 100 poşet çöp topladı. İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu Üyesi Hollandalı emekli İngilizce Öğretmeni Maria Jonker ile eşi Co Jonker'in facebook üzerinden ' Yaban hayatı için lütfen Sulungur Gölü'nü ve İztuzu Kumsalı'nı temizlemeyi destekleyin' sloganıyla yaptığı çağrıya, yerli ve yabancı çevreciler 50 kişilik katılımla karşılık verdi. Dalyan kanalı, İztuzu Kumsalı ile Sulungur Gölü çevresinde ve sazlıklarda dün sabah başlayarak gün boyu süren çalışmalarda cam ve kağıt atıklar olmak üzere 100 poşet dolusu çöp...