15 / 05 / 2024

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu temel atma töreni gerçekleşti. Yapımı yaklaşık 3 yıl sürecek olan yaklaşık 8,5 milyon TL. proje bedelli okul ve spor salonu 10 dönümlük arsa üzerine yapılıyor.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Baysal tarafından kuruldu.

Beşiktaş İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı mecliste!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde yer alan İsmail Tarman Ortaokulu ile ilgili mahkeme kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li  Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

5.8’lik İstanbul depremi sonrasında ağır hasarlı olduğu tespit edilerek, kontrollü olarak yıkılan Gaziosmanpaşa 100. Yıl Ortaokulu'nun inşaatı kaldığı yerden devam ediyor.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Ankara Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı iddiaları mecliste!

Ankara'da bulunan Namık Kemal Ortaokulu'nun yıkılacağı ve çeşitli projelere dahil edileceği iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabıyık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Ordu Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu'nun spor sahasına dönüştürüleceği iddiası mecliste!

Ordu'nun Kabataş ilçesinde bulunan Alankent Ana Sınıfı ve Ortaokulu oyun alanının halka açık spor sahasına dönüştürüleceği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

Serik Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı başladı!

Antalya Serik’te gerçekleşen kontroller sonrasında depreme dayanıksız olduğu belirlenen 3 okuldan biri olan Tekeli Ortaokulu'nun yıkımı gerçekleşti.

BAİBÜ Hukuk Fakültesi'nin inşaatı 2021'de tamam!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, inşaat çalışmaları devam eden Hukuk Fakültesi'nin 2021 yılında tamamlanacağını söyledi.

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu Haberi

İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu

Merhum İzzet Baysal'ın Bolululara emanet olarak bıraktığı ve hayırların mühendisi olarak Ahmet Baysal'ın başkanlığını yürüttüğü İzzet Baysal Vakfı'nın 140'ıncı eseri olan İzzet Baysal Ortaokulu ve Spor Salonu'nun temel atma töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen temel atma törenine Bolu Valisi Aydın Baruş, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ile eşi Solmaz Baysal, hayırseverler Mebrure-İlhan Bağışgil çifti, İzzet Baysal Mütevelli Heyeti Üyeleri,okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törende ilk konuşmayı yapan İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, temeli atılacak olan okulun yapılış hikayesinianlatarak,   Ahmet Baysal ile bu yatırım başlaması için yaptıkları konuşmaları aktardı. Okulun...