06 / 05 / 2024

İzzettin Küçük osmangazi projeleri

İzzettin Küçük osmangazi projeleri

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiği projeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.

Bursa Osmangazi'de yanmış binanın yıkımı gerçekleşti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yanan bir binanın yıkım işlemleri gece geç saatlerde gerçekleşti. 

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Bursa Osmangazi'de bir metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar Mahallesi’nde tehlike saçan metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Bursa Osmangazi'de metruk binalar yıkılıyor! 

Osmangazi Belediyesi, ilçe genelinde bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de 2020'de 81 metruk bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, 2020 yılı içerisinde ilçe genelinde 81 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Osmangazi'de metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Belediye ekipleri, Dereçavuş Mahallesi 6. Dere Sokak üzerinde yer alan metruk binayı gerekli önlemleri alarak yıktı.

Bursa Osmangazi'de imara aykırı lüks villa yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi ekipleri tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Soğukpınar Mahallesi’nde imara uygun olmadığı tespit edilen lüks villanın yıkımı gerçekleşti.

Bursa Osmangazi'deki tehlikeli bina yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Kuruçeşme Mahallesi'nde dün gece yarısı aniden çöken ve ayakta kalan bölümleri vatandaşlar için tehlikeli hale gelen iki katlı ahşap bina yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de 11 yılda 1.465 bina yıkıldı!

Türkiye’yi yasa boğan 17 Ağustos 1999 depremin unutulmaması ve tekrar aynı acıların yaşanmaması için 2009'da yeni bir şehirleşme hamlesine öncülük eden Osmangazi Belediyesi, 11 yılda yarım milyona yaklaşan insanın yaşamına dokunan büyük bir değişim, gelişim ve dönüşüme imza attı.

Osmangazi'de kaçak 2 katlı bina yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Avdancık Mahallesi’nde orman arazisi üzerinde kaçak olarak inşa edilen 2 katlı bir evin yıkımı gerçekleşti. 

Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki araziler tarıma kazandırılıyor!

Dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüleri arasında 4. sırada bulunan Osmangazi Köprüsü'nün çevresindeki kullanılmayan araziler tarıma kazandırılıyor.

Çatalca Millet Bahçesi ihalesi 8 Haziran'da!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar ve İzzettin Mahallesi, İzzettin Köyü' nde 1 Adet Tribün Yapısı İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 8 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzzettin Küçük osmangazi projeleri Haberi

İzzettin Küçük osmangazi projeleri


Bursa Valisi İzzettin Küçük, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Hayata geçirdiğiprojeler ve çalışmalar hakkında Başkan Dündar’dan bilgiler alan Vali Küçük, belediyenin ciddi hacimli ve bütçeli projelere imza atarak Osmangazi’yi ve Bursa’yı yücelttiğini söyledi.


Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyarete gelen Vali İzzettin Küçük’ü belediye binası önünde karşıladı. Vali Küçük’e belediye binası girişinde yer alan Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerin maketlerinin sergilendiği alanı gezdiren Başkan Dündar, projeler hakkında bilgiler verdi. Proje maketlerini dikkatlice inceleyen Vali Küçük, her bir projenin Bursa’ya değer katan çalışmalar olduğunu ifade ederek, “Göreve geldiğim günden bu yana Osmangazi Belediyesi’nin birçok temel atma ve açılış programında yer aldım. Bu kadar sık temel atma ve açılış programının düzenleniyor olması Osmangazi Belediyemizin şehrimize yaptığı katkıları ortaya koyuyor. İnşallah...