11 / 05 / 2024

J. Garcia Del Valle Carlos Roca

J. Garcia Del Valle Carlos Roca

Paravion Turizm Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, J. Garcia Del Valle Carlos Roca tarafından kuruldu...

Zonguldak Del Marin projesinde teslimler Aralık 2024'te!

CYC Yapı tarafından Mayıs 2023’te temelleri atılan, Zonguldak’ın gözde ilçelerinden Kozlu’da deniz manzarasına sahip bir lokasyonda konumlanan Del Marin projesi Aralık 2024'te teslim edilmesi planlanıyor.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Del Mare Collection Alanya yüzde 8 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Del Mare Collection Alanya'da peşin ödemelerde yüzde 8 indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Del Mare Collection projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıdelıty Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Samı Guessab tarafından kuruldu.

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Del Zotti Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Sebile Delzotti tarafından kuruldu.

Arçelik'ten 2316 J derin dondurucuya indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 2316 J derin dondurucu 500 TL indirime girdi. Peki, 2316 J sandık tipi derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Del Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Del Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müge Deliler tarafından kuruldu.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bouchra Nebba tarafından kuruldu.

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Del Ay İnşaat Sanayi Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ay tarafından kuruldu.

J. Garcia Del Valle Carlos Roca Haberi

J. Garcia Del Valle Carlos Roca

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurtiçinde ve yurt dışında turistik turlar düzenlenmesi amacı ile seyahat acenteliği faaliyetinde bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Arnavutköy Beyazgül Caddesi NO:32 adresinde faaliyete geçirildi. 12 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  J. Garcia Del Valle Carlos Roca tarafından...