07 / 07 / 2024

Jacob Zuma

Jacob Zuma

Güney Afrika Devlet Başkanı Jacob Zuma, ülkedeki arazi dağılımında siyahların çoğunlukta olması için beyazların elindeki arazilerin kamulaştırılması gerektiğini söyledi.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Doğuş Grubu 12. restoranı Zuma'yı Las Vegas'ta açtı!

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas kentinde 12. Zuma restoranını açtı..

Beyazların elindeki araziler kamulaştırılmalı!

Güney Afrika Devlet Başkanı Jacob Zuma, ülkedeki arazi dağılımında siyahların çoğunlukta olması için beyazların elindeki arazilerin kamulaştırılması gerektiğini söyledi.

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 2 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Multı 1 Ofis Blok Emlak Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile Jacob Gijsbert Blokhuis,Steven Jacop Poelman,Hendricus Adria Vink, J.Carlaw Gebschumann Ve John Davıd Hopkıns imzasıyla bugün kuruldu.

Zuma Restoran, Bodrum ve Roma'da açılacak!

Ferit Şahenk’in restoran işindeki Japon kozu “Zuma” yeni yerinde İstanbul’un yıldızı oldu. Bununla da yetinmeyen grup art arda yapacağı açılışlarla Roma ve Bodrum’u fethedecek.

Doğuş, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor!

Doğuş grubu, İtalyan restoranı Il Riccio’yu İstanbul’a taşıyor. Ünlü restoran Ortaköy’de Zuma’nın yerine açılacak. Zuma’nın yeni mekânı İstinyePark’taki Borsa’nın yeri olacak

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zuma Peyzaj Mimarlık Mühendislik ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 26 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de, Yiğit Gürsoy Müdürlüğü'nde kuruldu.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

Lady Gaga'nın 55 milyon liralık evi!

ABD'nin Malibu kentindeki Zuma Plajı boyunca uzanan birbirinden değerli villaların arasında artık Lady Gaga'nın da bir malikânesi bulunuyor. Ünlü şarkıcının 24 milyon dolara (55 milyon lira) aldığı malikânede 5 oda, 12 banyo bulunuyor...

Yabancıdan 7 yılda 7 milyar dolarlık restoran yatırımı!

Zuma'dan Eataly'e kadar dünyaca ünlü restoranların yeni şube açmak için akın ettiği İstanbul'a, son 7 yılda yaklaşık 5 milyar dolarlık yabancı restoran yatırımının geldiği tahmin ediliyor.

Jacob&Co Türkiye'deki ilk mağazasını Bodrum'da açacak!

ABD New York merkezli mücevher ve kol saati markası Jacob&Co Türkiye'deki ilk mağazasını Bodrum'da açacak. Mağazanın açılış törenine dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo da katılacak...

Jacob Zuma Haberi

Jacob Zuma

Güney Afrika Devlet Başkanı Jacob Zuma, ülkedeki arazi dağılımında siyahların çoğunlukta olması için beyazların elindeki arazilerin kamulaştırılması gerektiğini söyledi.


Parlamentoda yaptığı konuşmada Güney Afrika'da arazi dağılımındaki adaletsizliğe dikkat çeken Zuma, "Ülkedeki arazi dağılımında siyahların çoğunlukta olması için beyazların elindeki araziler kamulaştırılmalı. Avrupa kökenli beyazların sahip olduğu arazilerin kamulaştırılması için siyasi tarafların birlikte hareket etmesi gerekiyor" dedi.


Muhalefetteki Demokratik İttifak Partisi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise "Devlet Başkanı Zuma'nın arazi reformu hakkındaki açıklamalarının çok tehlikeli olduğu" savunuldu.

Zuma'nın kamulaştırma isteğine, iktidardaki Afrika Ulusal Kongresi Partisi'nin hükümetteki başarısızlıklarını mazur göstermeye yönelik dürüst olmayan bir girişim nitelemesinde bulunulan açıklamada, "Aslında ülkede reform için en büyük engel yolsuzluk ve kötü politika uygulamalarıdır" ifadesi kullanıldı.


Devlet Başkanı Zuma'nın partisi Afrika Ulusal Kongresi'nin ülkede Afrikalı siyah nüfusun, Demokratik İttifak...