26 / 05 / 2024

Jak Hason

Jak Hason

MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ağahan Yapı ve Denizcilik, Burhan Bora Ellialtıoğlu, Doğan Barış Öztop, Jak Hason ve Nihat Arslan tarafından kuruldu

İhracatçıların vize isyanı: Ya sorun çözülsün ya da yeşil pasaport verilsin!

Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, “Türk ihracatçıları, ihracatımızın yarıdan fazlasını yaptığımız Avrupa Birliği ülkelerine ve Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptıkları vize başvurularında büyük sorun yaşıyor” dedi.

İhracatçılar Birliği: “Mevcut politikalar değişmezse fabrikalar kapanabilir”

Ege İhracatçı Birlikleri Başkanı Jak Eskinazi, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerden sonra mevcut politikaların devam etmesi durumunda fabrikaların kapanabileceğini belirterek rekabetçi duruma gelebilmek için liranın dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 zayıflaması gerektiğini vurguladı.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Nokia C02 tanıtıldı! İşte özellikleri ve olası fiyatı

Bedavadan biraz pahalı Nokia C02 sessiz duyuruldu. Çıkarılabilir batarya ve 3.5mm kulaklık jakıyla gelen telefon, Polikarbonat bir çerçeve ile üretildi.

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bilen Emlak Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Akdemir ve Jak Kamhi ortaklığında kuruldu. 

İzak Hason Bodrum'da şube açtı!

Bağdat Caddesi'nin tartışmasız en bilinen emlakçısı İzak Hason Bodrum'da şube açtı...

Ev fiyatları yüzde 15 artacak!

İzak Hason Emlak Danışmanlığı kurucusu İzak Hason, faizlerin düşeceği ile ilgili haberlerin piyasayı canlandırdığını ve yılın ilk sekiz ayındaki satışların son 10 senin yüzde 50 altında olduğunu ifade etti.

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jak Metal İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Musbah Jaaka ve R.Musbah A. Jaaka ortaklığıyla kuruldu.

Kartal'da çöken binada kurtarma çalışmaları devam ediyor!

Kartal'da çöken binada yürütülen arama kurtarma çalışmaları, UMKE ile JAK ekiplerinin de desteğiyle devam ediyor...

Jak Kamhi'nin 3 milyon dolarlık evi eski ortağına geçti!

Alman beyaz eşya devi BSH, eski ortağı olan Jak Kamhi'ye karşı açtığı tazminat davasını kazandı. 3 hafta önce çıkan kararla birlikte Kamhi'nin 3 milyon dolarlık malikanesinin de sahibi oldu.

Alman Bosch'tan Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava!

Profilo'nun kurucusu Jak Kamhi'nin başı bu aralar eski ortağı Alman Bosch şirketi yüzünden dertte. Alman Bosch Jak Kamhi’ye 2.7 milyon dolarlık dava açtı.

Profilo AVM satılıyor!

1998 yılında açılan ve duayen sanayici Jak Kamhi’nin şirketi Profilo Sanayi tarafından işletilen Profilo Alışveriş Merkezi, son yıllarda bölgede açılan yeni alışveriş merkezleriyle rekabette zorlanmaya başlamıştı.

Jak Kamhi yarın kitabını imzalamak için okurları ile buluşuyor!

Profilo Şirketler Topluluğu Başkanı Jak Kamhi, 14 yaşından beri tuttuğu günlüklerini bir kitapta topladı.Remzi Kitabevi tarafından yayına hazırlanan “Gördüklerim Yaşadıklarım” isimli kitabını imzalamak için yarın okurlarıyla buluşacak....

Jak Hason Haberi

Jak Hason
MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ağahan Yapı ve Denizcilik, Burhan Bora Ellialtıoğlu, Doğan Barış Öztop, Jak Hason ve Nihat Arslan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos'ta kuruldu. 


MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü hafriyat işlerini yapmak. 


MBC İnşaat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Demokrasi Caddesi, Gülçiçek Sokak,...