05 / 05 / 2024

Japon NH Foods

Japon NH Foods

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd., Türkiye’nin önde gelen tavukçuluk şirketi Ege-Tav’ın yüzde 60 ile çoğunluk hissesini aldı.

İzmit Körfez Köprüsü'nde çalışan Japon mühendis ölü bulundu!

Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında çalıştığı belirtilen Japon mühendis, Yalova'da mezarlıkta ölü bulundu. Olay yerine gelen ekipler, cesedin Japon mühendis Ryoichi Kishi'ye ait olduğunu belirledi.

İzmit Körfez Köprüsü'nün Japon mühendisi intihar etti!

İZMİT Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü ’Catwalk’ olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti.

Japon deprem uzmanları, Eskişehir'de araştırma yapıyor!

Japon deprem uzmanları, kentteki Anadolu Üniversitesi'ne ait 7 deprem veri istasyonunda incelemelerde bulundu. Elde edilen verilerin felaketleri önlemede kullanılabileceği belirtildi.

1983 yılında Haliç eski canlılığına Türk-Japon işbirliği ile kavuşacakmış!

1983 yılında İstanbul'a gelen Japon Dışişleri Bakanı Shintaro Abe, ''Haliç'i temizler, metro, tüpyol ve Boğaziçi'ne köprü yaparız'' demiş. Bakan Abe, japon teknolojisi ile yatırımların sürüncemede kalmadan bitirilebileceğini belirtmiş.

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi!

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi. TAV Havalimanları'nın iştiraki olarak yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösteren BTA, UNIQ İstanbul'daki Foods in the Woods ile şehir merkezine adım attı.

Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini Japon firma aldı!

Japon gıda devi Nippon Ham, Türkiye'ye hızlı girdi. Japon şirketi, Bandırma ve İzmir'de tesisi bulunan beyaz et ve yem üreticisi Ege-Tav'ın yüzde 60 hissesini 72 milyon dolara satın aldı..

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı!

Japon NH Foods Ege-Tav'ın yüzde 60'ını aldı. Dünyanın en büyük gıda şirketlerinden Japon NH Foods Ltd., Türkiye’nin önde gelen tavukçuluk şirketi Ege-Tav’ın yüzde 60 ile çoğunluk hissesini aldı.

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NH Emlak Ticaret Limited Şirketi, Noura Zein Alabdin, Hala Burghul tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Caddesi'nde kuruldu.

Çanakkale Boğazı Köprüsü Türk-Japon işbirliği ile yapılacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Çanakkale Boğazı Köprüsü, dünyanın en uzun asma köprüsü olan Japon köprüsünü de geçen bir proje olacak. İnşallah bunu da Türk-Japon işbirliği ile yapacağız" dedi.

Vestel, Japon dev için üretim yapacak!

Vestel, Japon dev için üretim yapacak. Vestel Japon Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve Avrupa’da satış ile pazarlamasını kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı.

Vestel, Japon elektronik devi Sharp'ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Japon devi Kyocera Unimerco İstanbul'da merkez kurdu!

Finanstan taşımacılığa, otomotivden enerjiye hemen her alanda yatırım için Türkiye'yi tercih eden Japon şirketlere bir yenisi daha eklendi. İstanbul'da bir merkez kuran Kyocera Unimerco , Avrupa'ya buradan ulaşacak...

Japon NH Foods Haberi

Japon NH Foods

Temelleri 1977 yılında “Üçler Tavukçuluk” olarak atılan Ege-Tav, yıllık yaklaşık 20 milyon damızlık yumurta ihraç ediyor. Ege-Tav, damızlık yumurta ihracatının yanı sıra, yıllık yaklaşık 3 milyon adet etlik civciv ihracatı yapıyor. Şirketin başlıca ihracat yaptığı ülkelerin Azerbaycan, Gürcistan, Irak, Suudi arabistan ve Mısır.


10 MİLYAR dolar CİROSU VAR


Şirketin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, damızlık yumurta ve etlik civciv ihracatında kısa sürede yakalanan başarıdaki en önemli etken, ihracat yaptığımız firmaların yumurtadan etlik civcive dönüşte elde ettikleri yüksek randıman, etlik civcivlerde elde ettikleri düşük yemi ete dönüştürme ve düşük ilk hafta ölüm oranları. Toplam 30 çalışan ile yola koyulan Ege-Tav’ın bugünkü çalışan sayısı 350.


Ege-Tav’ın yeni sahibi Japon NH Foods ise tam bir dünya devi. 1949 yılında kurulan et işleme ve paketleme...