02 / 05 / 2024

Japonya bedava ev

Japonya bedava ev

Evlerin sayısı Japonya'da gün geçtikçe artıyor. Japonya'da devlet vatandaşa ücretsiz ev veriyor. İşte bedava ev verilen evler ve şartları...

Japonya'da 'bedava ev' ilanları veriliyor!

Japonya'da azalan nüfusun etkisiyle boş ev sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konutlar için internet sitelerine 'bedava ev' ilanları verilmeye başlandı.

Penti’den bikini festivali… 1 alana 1 bedava!

Çok sevilen iç giyim markası Penti yeni bir kampanyayla karşımızda. Tüm plaj ürünlerinde 1 Alana 1 bedava kampanyasıyla Bikini Festivali başlattı. Normalde markanın ev giyim ürünlerinde %60 %70’lere varan indirim mevcut. İç giyimde ise hali hazırda indirim oranları %40 %50 civarlarında.

TOKİ'den bedava ev ve aylık bin 200 lira iddiası! Bakanlık açıklama yaptı

TOKİ'den Suriyelilere ev ve ayda bin 200 lira yardım yapılıyor iddiası Türkiye'de gündem oldu. Bakanlık söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

O ülkede bedavaya ev sahibi olmak mümkün!

Japonya'da kırsal bölgede bulunan ev sayısının artması ve nüfusun azalması nedeniyle bazı evler boşta kalmaya başladı. Bu durum nedeniyle ülkede bazı kentlerde ilginç bir kampanya başlatıldı...

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

Bu ülkede evler bedavaya veriliyor! İşte şartları!

Evlerin sayısı Japonya'da gün geçtikçe artıyor. Japonya'da devlet vatandaşa ücretsiz ev veriyor. İşte bedava ev verilen evler ve şartları...

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

İtalya Giambrone'de bedava ev fırsatı!

İtalya'da nüfus kaybıyla başa çıkmak için 1 euro'ya ev satan kasabaların sayısında artış yaşanıyor. Bu sefer Sicilya'ya bağlı Cammarata'nın belediye başkanı Vincenzo Giambrone çıtayı yükseltti. Giambrone, kasabadaki terk edilmiş evlerin ücretsiz verileceğini söyledi...

TOKİ Suriyelilere bedava ev vermiyor!

Mülteciler Derneği, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerle ilgili sosyal medya ve kamuoyunda yanlış bilinen konular hakkında açıklama yayınladı. Açıklamada, "TOKİ evleri Suriyelilere bedava verilecek" iddiasının tamamen yanlış olduğu belirtildi.

Japonlar evlerini bedavaya dağıtıyor!

“Bedava ev” kalıbı Japonya'da uygulanıyor. aponya alışılmadık bir mülkiyet sorunuyla karşı karşıya: Evlerin sayısı Japonya’da artık o kadar fazla ki yeterince insan olmadığı için bu evlerden bazıları boşta kalmaya başladı. 

Japonya'da 40 yaş altındakilere ücretsiz ev müjdesi!

Japonya'da uzun zamandır kullanılmayan ve kaderine terk edilen evleri isteyen ve şartları karşılayan kişilere ücretsiz ev verecek.

Japonya'da 'bedava ev' ilanları veriliyor!

Japonya'da azalan nüfusun etkisiyle boş ev sayısı gün geçtikçe azalıyor. Konutlar için internet sitelerine 'bedava ev' ilanları verilmeye başlandı.

Dolarını bozdurup ev alana sıfır kilometre otomobil bedava!

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

Japon mimar ağacın tepesine ev kurdu!

Japonya'da bir mimar kargaları örnek alarak ağacın tepesine konforlu bir ev inşa etti.Hiroshi Nakamura & NAP tasarım şirketinin yaptığı ağaç ev asırlık ağaca herhangi bir yük bindirmiyor.

Japonya bedava ev Haberi

Japonya bedava ev

Japonya dünyadaki en ilginç ülkelerden biri. Kendilerine has kültürleri, muhteşem yemekleri, teknoloji konusundaki başarılarıyla popüler olan ülkede evlerin sayısı güç geçtikçe artıyor. Üstelik Japonya'daki bedava evler yabancılara da açık. 

Takvim'de yer alan habere göre; ilginç ve bir o kadar da anlamlı olan bu haber İtalya'dan da geldi. Sicilya'daki Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorununa karşı teşvik paketi başlattı. Buna göre Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek.

BEDAVAYA EV SAHİBİ OLUN

Yedi bin kişinin yaşadığı Sicilya'nın tarihi kasabası göç sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın hızla azalan nüfusu için yerel yönetim harekete geçti. Palermo'ya 60 kilometrelik bir mesafe uzaklıkta yer alan ve pek çok binasının geçmişi Ortaçağ'a uzanan Cammarata, Güney İtalya'nın pek çok yeri gibi azalan nüfusunu arttırmak...