16 / 05 / 2024

Jatomi Fitness neden kapatıldı

Jatomi Fitness neden kapatıldı

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Türkiye'de konut satışları trendini sürdürüyor. Peki, konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Gayrimenkuller gerçek değerleri ile neden satılmıyor?

Dünya gazetesi makale yazarlarından Murat Sayar bugünkü yazısında gayrimenkullerin neden gerçek değerleri ile satılmadığını yazdı..

Konut alıcısı neden Esenyurt'u tercih ediyor?

AVEB Proje ve Danışmanlık Kurucu Ortağı Burçin Çelik, konut alıcısının neden Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece üçgenini tercih ettiğini açıkladı..

Havuzlar aidatların kabarmasına neden oluyor!

İnşaat firmalarının, konut projelerinde sunduğu havuzlar çoğu zaman kullanılmazken, aidatların kabarmasına neden oluyor..

İnşaat demirinin fiyatı neden arttı?

Milliyet Gazetesi'nin köşe yazarı olan Güngör Ulas, bugünkü yazısında inşaat demiri fiyatının neden 2.155 TL’ye kadar yükseldiğini açıkladı. İşte o haber...

Kentsel dönüşüm süreci neden uzar?

Avukat Kadir Kurtulmuş bugünkü yazısında kentsel dönüşüm sürecinin uzamasına neden olan sorunlardan bahsetti. Kurtulmuş, maliklerin başvurabilecekleri hukuki yollar hakkında bilgi verdi.

Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli?

Geçtiğimiz yılı dünya şampiyonu olarak tamamlayan emlak dünyasının rekortmenlerinden Evrim Kırmızıtaş Başaran ''Konut yatırımında neden Florida'yı tercih etmeli'' hususunu kaleme aldı.

Cityscape ve MIPIM fuarları neden Türkiye'de yapılmadı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Leyla İlhan bugünkü yazısında Türkiye'deki gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. İlhan, Cityscape ve MIPIM fuarlarının neden gerçekleşmediğini cevapladı.

Türkiye neden yabancı yatırımcı için cazip bir ülke?

MIPIM Fuarı’nda “Neden Türkiye Yabancı Yatırımcı İçin Cazip Bir Ülke?” panelinde konuşan EVA Gayrimenkul Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, yaptığı sunumda verilerle Türkiye gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri katılımcılarla paylaştı.

Çanakkale'de konut satışları neden arttı?

Çanakkale’de emlak ve konut piyasasının önde gelen firmalarına “Konut Satışlarında Neden Rekor Kırdık?” sorusunu cevapladı. Emlak ve konut piyasasının Çanakkale’deki konut satışlarına ilişkin cevapları.

İki kişinin ölümüne neden olan müteahhit serbest bırakıldı!

İZMİR’in Konak İlçesi’nde, geçen 11 Ağustos’ta Lütfiye Yurdaer ile Ecem Haliloğlu’na otomobille çarparak ölümlerine neden olan ve olay yerinden kaçan müteahhit N.D., geçen pazartesi günü Ankara’da polise teslim oldu. N.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir!

Fed Başkan Yardımcısı Stanley Fischer, faiz oranlarının uzun dönemde düşük kalmasının ekonomi üzerinde yarattığı etkiler hakkında değerlendirmelerde bulundu. "Düşük faiz oranları ekonomik resesyona neden olabilir" dedi.

Jatomi Fitness neden kapatıldı Haberi

Jatomi Fitness neden kapatıldı

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı. Şirketten, üyelerine yönelik resmi bir açıklama yapılmazken, çalışanlara yönelik 'iflas' açıklaması yapıldı. Bazı şubelerin kapısına ise, yurt dışındaki yetkililerin iletişim numaraları asıldı. 40 bini aşkın kişinin mağdur olduğu belirtilirken, geri ödemelerin nasıl yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.


Jatomi Fitness'tan açıklama!



İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermediği de ifade ediliyor.


"SALONU ÜZERİMİZE KAPATTILAR"

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Jatomi üyelerinden biri, spor yaptıkları anda bir anda yetkililerin kendilerine gaz kaçağı var dendiğini, salonun bir anda kapatılmaya başlandığını söyledi.


Üye G.S, "Bize gaz kaçağı var derhal burayı boşaltın dendi. Biz de bir telaşla çıktık. Bir diğer...