20 / 05 / 2024

Jean Jalıl Hachmeh

Jean Jalıl Hachmeh

Yamanlar Küresel Ortaklık Endüstriyel İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Eryaman, Yüksel Eryaman, Halil Oğuzhan Okçal, Samy A. H. Salman Noufal, Jean Jalıl Hachmeh tarafından 12 Aralık'ta kuruldu.

Colin’s Jean’den iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter kazanma şansı! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Colin’s Jean tom Colin’s mağazaları ve internet sitesi üzerinden düzenlediği kampanyayla her 199.90 TL’lik alışveriş yapana iPhone 13 ve Xiomi Me elektrikli scooter ve Marshall Major Iv Kablosuz Kulaklık çekilişine katılma fırsatı veriyor. İşte detaylar

Colin’s Jean Fest indirimini kaçırma! Muhteşem hediyelerden birini kazanma şansını yakala

Jean pantolon herkesin dolabında hayat kurtarıcı giysi olarak yerini alır… Her zaman da en çok duyulan giyim eşyasıdır. Colin’s mağazalarında da kampanya başladı. 8 Eylül’de başlayan kampanya 23 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

8 Eylül 2022 Gloria Jeans menü ve fiyat listesi...

Sevilen kahve markası Gloria Jeans’de kahveler ne kadar merak ettiniz mi? Biz sizin için araştırdık. Dumanı üstünde sıcak kahveler, yaz aylarının vazgeçilmezi soğuk seçenekler, nefis tatlılar ve lezzetli atıştırmalıklar, hepsinin fiyatı haberimizde. İşte 8 Eylül 2022 Gloria Jean's fiyat listesi...

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azin Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Jalıl Hassan Zadeh G. tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gögnus Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Behdad Jalılı ve Sara Ebrahımı ortaklığında kuruldu.

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nar Grup Gayrimenkul Turizm Lojistik Danışmanlık Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Jalıl Noorı ve Mohammad Naeem Aman ortaklığında kuruldu.

Jalılı Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jalılı Group İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sina Celili ve Hafızullah Celili ortaklığında kuruldu.

Anthenea 'ilk yüzen eko-lüks süit otel' oldu!

“İlk yüzen eko-lüks süit otel” olan Anthenea, 1977 yapımı James Bond filminden esinlenerek, Fransız mimar Jean-Michel Ducancelle tarafından dizayn edildi. 

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KP Bat İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Yıldız, Didier Elie C. Piron, Jean Louris L.R. Vuillier ve Manuel Güven Kaban ortaklığında kuruldu. 

Gloria Jean's 2019 sonuna kadar 17 şube daha açacak!

Yaklaşık yedi yıl önce global kahve zinciri Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını satın alan Grup DNC, markayı 29 ilde 73 şubeye çıkardı. Şirket 2019 sonuna kadar 17 yeni şube daha açacak. Yeni şubelerle birlikte cironun 150 milyon TL'ye ulaşması hedefleniyor...

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Emlak Danışmanlık Tercüme Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Abduljalıl, Ahmad Kharsa, Aıman    Abdul Jalıl, Hüseyin Baytar ve Mahmut Baytar ortaklığında kuruldu. 

Dayan İstanbul Gayrimenkul Motor Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dayan İstanbul Gayrimenkul Motor Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Jalıl Mojahed ve Mohammadalı Mojahed ortaklığında kuruldu. 

Jean Jalıl Hachmeh Haberi

Jean Jalıl Hachmeh

Yamanlar Küresel Ortaklık Endüstriyel İnşaat Limited Şirketi, Ahmet Eryaman, Yüksel Eryaman, Halil Oğuzhan Okçal, Samy A. H. Salman Noufal, Jean Jalıl Hachmeh tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Yamanlar Küresel Ortaklık Endüstriyel İnşaat Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT İLE İLGİLİ OLARAK  1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları...