03 / 05 / 2024

Jean Louis Missika

Jean Louis Missika

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi...

Ticari emlak piyasasında batık krediler sorun yaratıyor! Birçok sektör etkilenecek!

Ticari emlak piyasasında yaşanan sorunlar son günlerde sık sık gündem oluyor. St. Louis'deki Toberman Becker Wealth'in ortağı Michael Becker konuya ilişkin açıklamasında batık kredilerin sektörü sorunlarla karşılaştıdığının altını çizdi.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir?

Bridgestone'da Hukuk ve Uyum Başkan Yardımcısı, Genel Danışman ve Yönetim Kurulu Sekreteri olarak görev yapan Frederic Jean Hubert Cecile Hendrickx kimdir? İşte ayrınıtlar...

Mavi’nin ilk çeyrek net karı yüzde 71 artışla 515 milyon TL oldu!

Jean markası Mavi ilk çeyrekte konsolide gelirlerini yüzde 109 oranında artırdığını açıkladı. Şirketin net karı yüzde 72 oranında büyüyerek 515 milyon lira olurken, Mavi CEO’su Yavuz, yılın geri kalanında aynı performansı sürdüreceklerini belirtti.

Elçin Sangu ile Hayko Cepkin'in rol aldığı Jekyll & Hyde müzikalinin bilet fiyatı ne kadar? 1 Şubat 2023 fiyat listesi

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü ‘Jekyll & Hyde’ müzikali, çarpıcı bir prodüksiyon ve muhteşem bir kadro ile yeniden sahnelendi. Peki bu müzikalinin bilet fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En sevilen spor ve jean giyim markalarından Mavi Jeans tutkunlarına sezonun beklenen haberi geldi. Mavi Jeans’te ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı.

Spor giyim tutkunları kaçırmayın! LTB Jeans’ten indirim üstüne indirim!  23 Aralık 2023 Fiyat Listesi

Jean üretiminde Türkiye’nin ünlü markalarından LTB Jeans,  hem jean modellerinde hem de diğer giyim ürünlerinde indirim kampanyası ay sonuna kadar geçerli olacak.  Hangi ürün ne kadar indirime girdi? LTB Jeans ne kadar indirim yaptı? İşte 23 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Fed yetkilisinden piyasaları ters köşeye yatıracak açıklama

Piyasaları ters köşeye yatıracak Fed açıklaması. St. Louis Fed Başkanı James Bullard, Fed'in Aralık ayı toplantısında yapacağı faiz artırımına ilişkin dikkat çeken bir açıklama yaptı.

''Ekonomik veriler resesyona işaret etmiyor''

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean-Pierre, mevcut ekonomik verilerin resesyona işaret etmediğini bildirdi.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

Mavi outlet ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın! İşte 4 Ekim 2022 Mavi fiyat listesi

Jean odaklı giyim markası Mavi kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında çıtayı her geçen gün daha da yukarı taşıyor. Outlet ürünlerde kampanyaya giden Mavi yüzlerce ürünü uygun fiyata müşterilerine sunuyor. İşte Mavi’nin indirimli fiyatlarının bazıları

Jean Louis Missika Haberi

Jean Louis Missika

Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara izin vermediklerini söyledi. Missika, ''Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara sivil toplum kuruluşları müsaade etmezler'' dedi.



Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika, Paris’te tarihî silüete zarar verebilecek inşaatlara kesinlikle izin vermediklerini söyledi. Missika, “Paris’te sivil toplum kuruluşları çok güçlü. Şehrin tarihî silüetine zarar verebilecek inşaatlara müsaade etmezler. Türkiye de bu derneklerin güçlenmesine destek vermeli.” dedi.


İstanbul’da düzenlenen Sürdürülebilir Şehircilik Sempozyumu’na katılan Paris Belediye Başkan Yardımcısı Jean-Louis Missika,  İstanbul  ’un tarihî silüetini koruması konusunda sivil toplum kuruluşlarının (STK) etkin rol oynaması gerektiğini söyledi. Bu konuda “büyülü” bir çözüm tavsiyesinde bulunamayacağını belirten Missika, “Paris olarak şehrin görüntüsüne zarar verecek yüksek binalara veya herhangi bir yerde denetimsiz inşaat çılgınlığının yapılmasına izin vermiyoruz.”...