27 / 04 / 2024

Jeff Greene kim

Jeff Greene kim

Emlak milyarderi Jeff Greene’nin 195 milyon dolar fiyat biçtiği Beverly Hills’teki malikanesi, ABD’nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı. 12 yatak odası ve 23 banyosu bulunan malikanenin bahçesinde bir üzüm bağı ve yapay şelale bulunuyor.

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...

Jeff Greene Beverly Hills'teki malikanesini 195 milyon dolara satışa çıkardı!

Emlak zengini Jeff Greene'in Beverly Hills'teki malikanesi, 195 milyon dolar fiyatla satışa çıkarıldı. Malikane ABD'nin satışa çıkan en pahalı evi unvanını kazandı.

İşte Kim Kardashian ve Kanye West'in evi!

Dünyaca ünlü ABD'li rapçi Kanye West ile 2012 Nisan ayından beri birlikte olan Kim Kardashian Mayıs 2014'te İtalya'nın Floransa kentinde evlendi. Çift 20 milyon dolarlık bir malikanede yaşıyor..

Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi, ruhsatlı bir projenin, inşaat çalışmaları bittikten sonra, söz konusu yapıda oturumun başlaması için alınıyor. Peki, bu izin nasıl alınır? Yapı kullanma iznini kim verir?

Yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

İnşaat çalışmaları bitmiş bir yapının yasal olarak kullanılabilmesi için yapı kullanma izin belgesinin alınması gerekiyor. Bu belge için harç ödemesi yapılıyor. Peki, yapı kullanma izin belgesi harcı kim öder?

Dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince ödenmesi gereken vergiler arasında yer alan çevre temizlik vergisinin mükellefiyeti, binanın kullanımı ile başlıyor. Peki, dükkanda kiracı varsa çevre temizlik vergisini kim öder?

Konut tapu harcını kim öder?

Tapu harçlarını Harçlar Kanunu’na bağlı 4 sayılı tarifede belirtilen kişiler ödemek ile mükellef oluyor. Peki, devri gerçekleşen konut tapu harcını kim öder? Alıcı mı satıcı mı?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan binalar, arsa ve araziler 1319 sayılı Kanun hükümlerine göre vergiye tabi tutuluyor. Peki emlak vergisi nasıl ödeniyor? 2015 emlak vergisini kim nasıl ödeyecek?

Apartman aidatından kim sorumlu?

Apartman aidatları kapıcı, bekçi, kaloriferci ve bahçıvan gibi ortak giderler için bağımsız bölümde ikamet eden kimselerden alınıyor. Peki, dairede kiracı olması halinde apartman aidatından kim sorumlu olur?

Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Emlak vergisi, taşınmaz malların tümü için belediyeye ödenmesi gereken vergi oluyor. Peki bir eviniz olduğunu ve yıl içerisinde sattığınızı düşünelim. Satılan evin emlak vergisini kim öder?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Tapu harç bedelini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemleri için tapu dairesinde belli oranlarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harç bedelini kim öder? Tapu harcı kimin sorumluluğunda, alıcının mı yoksa satıcının mı?

Jeff Greene kim Haberi

Jeff Greene kim

Los Angeles kentinde 25 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan ‘aşk sarayı’ (Palazzo di Amore) lakaplı malikane, Amerikan emlak piyasasında yeni bir rekora imza attı. Emlak zengini Jeff Greene’nin 2007’de 35 milyon dolara satın aldığı ve içerisine 25 milyon dolarlık harcama yaptığı malikane, 195 milyon dolara satışa sunuldu. 12 yatak odası ve 23 banyosu bulunan malikanenin bahçesinde bir üzüm bağı ve yapay şelale bulunuyor. 10 bin şişelik bir şarap mahzeni, 50 koltuklu sinema ve 27 araçlık garajı bulunan malikanede 2 adet yüzme havuzu ve bir Türk hamamı da var. Malikanenin çevresinde oturan ünlüler arasında, Microsoft’un kurucusu Bill Gates, erkek dergisi Playboy’un sahibi Hugh Hefner, yönetmen Ridley Scott ve arama motoru Google’ın CEO’su Eric Schmidt de bulunuyor.

Kirası 475 bin dolar

Son 7...