20 / 07 / 2024

Jehat Geylani

Jehat Geylani

DD Gayrimenkul Anonim Şirketi, Jehat Geylani tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Atakan Koçak ve Fırat Geylani ortaklığında kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Mfg Geylani İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Geylani İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saraç Madencilik Mobilya İnşaat Elektrik Plastik Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Geylani İlkören tarafından kuruldu.

Geylani Karaarslan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Karaarslan Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Geylani Karaaslan tarafından kuruldu. 

Şırnak Geylani Camisi açıldı!

Şırnak'da  Türkiye Diyanet Vakfı tarafından hayata geçirilen Şırnak Geylani Camisi, Başbakan Binali Yıldırım tarafından ibadete açıldı.

Gaziantep Millet Hanı restore edildi!

Gaziantep'te yer alan Millet Hanı, iş adamı Mustafa Geylani tarafından restore edildi. 500 yıldan uzun süredir ayakta kalan han, otopark yapılmaktan kurtuldu.

Gaziantep Şahinbey mahallelerinde kentsel dönüşüm başlayacak!

Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallelerinden birisi olan Geylani Mahallesine ziyarette bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, muhtarın taleplerini dinledi.

Ekerler Yapım İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekerler Yapım İnşaat ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Eker, Zeki Eker, Mustafa Eker, Fatih Eker ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

NCF Yapı İnşaat ve Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NCF Yapı İnşaat ve Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Fatih Yüce, Cemalettin Şahin, Necmettin Eker ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Geylani Caddesi'nde kuruldu.

Jehat Geylani Haberi

Jehat Geylani

DD Gayrimenkul Anonim Şirketi, Jehat Geylani tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. DD Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat yapımı mesken toplu konut yol köprü baraj liman sondaj kuyusu yapımı alımı satımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


DD Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Mecidiyeköy, Cemal Sahir Sokak, Profilo Plaza, C Blok, No:26-28 Giriş...