18 / 05 / 2024

Jennifer Broutin Farah

Jennifer Broutin Farah

18 Temmuz 2013’te düzenlediği ‘Bak kim var?’ etkinliğine Kamal Farah ile birlikte katılan Jennifer Broutin Farah kimdir? Jennifer Broutin Farah hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi işlere imza attı?

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Zakı Farah tarafından kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Benan Elhüseyni ve Sam Rashed Farah ortaklığında kuruldu.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Yapı Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de kuruldu.

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fz İnternational Group İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abır Farah ve Mohammed J.M. Zebarı ortaklığında kuruldu.

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farah Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Şatıroğlu ve Hasan Irmak ortaklığında kuruldu.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Broutin Farah Haberi

Jennifer Broutin Farah

Jennifer Broutin Farah kimdir?

Jennifer Broutin Farah, Kamal Farah ile birlikte Salt Beyoğlu’nun 18 Temmuz 2013’te düzenlediği ‘Bak kim var?’ etkinliğine katıldı.


Salt Beyoğlu Açık Sinema’da güncel araştırmalarını sundular ve kentleri uyarlanabilen teknolojiler olarak düzenleme stratejilerini Kamal Farah ile tartışan Mimar Jennifer Broutin Farah, University of Miami’de mimarlık alanında lisans, Columbia University’de gelişmiş mimari tasarımı alanında yüksek lisans eğitimi aldı. 


Hâlen, MIT Media Lab’in “Changing Places” grubunda doktora eğitimine devam ediyor. Farah’ın uzmanlık alanları, uyarlanabilir altyapı, enerji inovasyonu, gıda sistemleri ve yapılı çevrelerde insan odaklı tasarım. 


Pek çok ödülü bulunan Farah, Metropolitan Museum of Art ve Arquitectonica Intl. ile çalıştı, Columbia University ve Pratt Institute’da ders verdi. 


Discovery Science ve GOOD Magazine ile (misafir sanatçı programına katıldığı) Eyebeam Art & Technology Center’ın belgesel filmlerinde...