14 / 05 / 2024

Jennifer Lawrence California evi

Jennifer Lawrence California evi

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Mark Zuckerberg California’daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı!

Dünyanın en zenginleri listesinde yer alan ve daha önce San Francisco’daki malikanesini 31 milyon dolara satan Mark Zuckerberg şimdi de California'daki malikanesini 29,6 milyon dolara sattı...

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Margot Robbie ve Tom Ackerley, California'da malikane aldı!

ABD'li ünlü oyuncu Margot Robbie ve eşi Tom Ackerley, California Los Angeles Venice'de 6.5 milyon dolar bedelle (56 milyon Türk Lirası) bir malikane aldı. 

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Frank Sinatra'nın California'daki evi 4.25 milyon dolara satışa sunuldu!

Frank Sinatra'nın California'daki saklanma yeri şeklinde nitelendirilen evi 2007 yılından beri düzenli olarak satışa çıkarılıyor, fakat her seferinde alıcı bulamıyor. Ev, 4.25 milyon dolar ile yeniden satış listelerine girdi.

Rami Malek California'da lüks malikane satın aldı!

Bohemian Rhopsody filmindeki performansıyla beğenileri toplayan oyuncu Rami Malek, California'da 2.1 milyon dolara lüks malikane satın aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Charlize Theron California'daki evini satıyor!

Ünlü oyuncu Charlize Theron, California'daki bulgalov tarzında inşa edilen evini 1.9 milyon dolara satışa çıkardı.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lawrence California evi Haberi

Jennifer Lawrence California evi

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü. 


Variety Dergisi'nin haberine göre Lawrence, ABD'nin California Eyaleti'nin Santa Monica kentinde 2006'da 879 bin dolara satın aldığı bir villa sitesindeki evini 1 milyon 150 bin dolara geçen hafta sattı. Lawrence'ın 130 metrekarelik 4+1 villası, plaja sadece birkaç dakika uzaklıktaydı. 


Habertürk




Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Jennifer Lawrence, iki yatak odası ve üç banyosu bulunan daireyi 2006 yılında 879 bin dolara satın almıştı. Lawrence; açık oturma odası, şöminesi ve ahşap zeminiyle sıcak bir atmosfere sahip olan dairede neredeyse hiç oturmadı. 'Silver Linings Playbook' filmindeki rolüyle Oscar kazandıktan sonra...