16 / 05 / 2024

jıpm

jıpm

Arçelik, JIPM tarafından verilen TPM Advanced Special Award ödülü aldı...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi 16.349 TL! İşte özellikleri ve teknik bilgileri! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe daima iddialı bir konumda yer alan Arçelik, gündem yaratacak Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesi almak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Arçelik 10140 PM  Çamaşır Makinesine ilişkin tüm merak edilenler...

Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi en ucuza nereden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 9140 PM 1400 Devir,9 Kg Çamaşır Makinesi, çamaşırları yarı zamanda 2 kat daha hassas yıkayan Aqua Touch teknolojisiyle öne çıkıyor. Peki, Arçelik 9140 PM Çamaşır Makinesi kaç TL, özellikleri ne? İşte detaylar...

Çamaşırlarınız çiçek gibi olacak! Arçelik 9102 PM Çamaşır Makinesi ne kadar? 23 Ocak 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelene markalardan biri olan Arçelik'in 9102 PM Çamaşır Makinesi, özellikleriyle dikkat çekiyor. Buhar destekli yıkama teknolojisine sahip olan makine, lekelere geçit vermiyor. İşte detaylar...

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pm İnt Global Group İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta Marzieh Eslamı ve Parham Nafar ortaklığında kuruldu.

Arçelik'ten 2316 J derin dondurucuya indirim! İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 2316 J derin dondurucu 500 TL indirime girdi. Peki, 2316 J sandık tipi derin dondurucu fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Çakır Dıjıtal Experıence Mimarlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Çakır ve Orhan Çakır otaklığında kuruldu.

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Pm Zemin Mühendislik Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Servet Budak ve Erdinç Toplu ortaklığında kuruldu.

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Pm En Construction Yönetim Danışmanlığı Şirketi Şişli’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erarslan tarafından kuruldu.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Nurol Park J blok yıl sonu değerleme raporu!

Nurol GYO, İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkii, 245DS4B pafta, 3153 adada konumlu 55.268,17 metrekare yüzölçümlü 14 no'lu parsel üzerinde yer alan J blokta toplam 87 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı.

Jülide İskenderoğlu'ndan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

Prestıj Investment İç Ve Dış Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Bouchra Nebba tarafından kuruldu.

jıpm Haberi

jıpm
Arçelik'in Eskişehir Buzdolabı İşletmesi, JIPM ( Japan Institute of Plant Maintenance) tarafından verilen TPM Advanced Special Award ödülü aldı. Dünya beyaz eşya sektöründe bu ödülü alan ilk firma olan Arçelik, bu ödülü almak için bağımsız denetçiler tarafından yapılan iki aşamalı denetimi başarıyla geçti....