21 / 05 / 2024

JLL Türkiye ekibi

JLL Türkiye ekibi

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığı sunan JLL, Türkiye'deki faaliyetlerini 2007 yılından bu yana hızla genişletiyor. JLL Türkiye ekibi bugün 300 kişiye ulaşmış bulunuyor...

Volkan Müller: JLL Türkiye ekibi bir yılda yüzde 33 büyüyecek!

JLL Türkiye ekibinin, önümüzdeki bir yıl içerisinde yüzde 33 büyüyerek 400 kişiye ulaşması hedefleniyor. Böylece şirketin çalışan sayısı, Türkiye’de faaliyete başladığı 2007 yılından bu yana 12 kat büyümüş olacak.

IMF’nin teknik ekibi eylül ayında Türkiye’ye geliyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF), teknik ekibinin dördüncü madde konsültasyonuna hazırlık için eylül ayında Türkiye'ye rutin bir ziyarette bulunacağını duyurdu. Ayrıca, IMF, Türkiye'den herhangi bir ekonomik destek talebi gelmediğini de paylaştı.

Pwc Türkiye Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırım raporu yayımlandı!

PwC Türkiye Kamu Danışmanlığı ekibi tarafından hazırlanan “Mekansal Bakış Açısıyla Türkiye'de Gayrimenkul Yatırımının Yükselen Alanları” raporun sonuçları belli oldu.

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi: Türkiye, çok cazip gayrimenkul pazarına sahip!

EBRD Gayrimenkul ve Turizm Ekibi Direktör Yardımcısı Stepanova, "Türkiye, gayrimenkul alanında yabancı yatırımcı açısından son derece cazip bir pazara sahip ve Kovid-19 salgınına rağmen bu cazibesini korumaya devam ediyor." diye konuştu.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!

Yönetim Kurulu Üyelerinden Tarkan Ander ve Dora Şahintürk, JLL Türkiye Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak göreve getirildi...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Gurbetçiler için Türkiye'de gayrimenkule yatırım zamanı!

Gayrimenkul alanında hizmet veren JLL'nin Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, sektördeki bu sürecin yurt dışındaki Türkler açısından fırsat olduğunu söyledi.

JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu!

80 ülkede yaklaşık, 300 kurumsal ofisiyle hizmet  veren JLL Türkiye'nin yeni CFO'su Ayşegül Rona oldu…

Türkiye'deki birçok AVM’nin anahtarı bankalara geçebilir!

JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş yaptığı açıklamada, "Yabancı yatırımcı belirsizlik ve istikrarsızlık nedeniyle şu anda Türkiye’den uzak duruyor. 2019 daha zor ve sıkıntılı geçecek" dedi.

Türkiye genelinde AVM sayısı iki yıl sonra 450 olacak!

JLL Türkiye’nin ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü-2018 3. Çeyrek’ raporuna göre iki yıl sonra Türkiye genelindeki AVM sayısının 450 olacağı öngörülüyor.

Çinliler Türkiye'de yatırım için uygun proje arayışında!

Çinlilerin Türkiye’de yatırım için uygun proje arayışında olduğunu dile getiren JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Tarkan Ander, “İçinde AVM, otel, ofis olan gayrimenkul projeleriyle yakından ilgileniyorlar” diye açıklamada bulundu.

Danfoss Türkiye ve Cantaş Soğutma CO2 eğitimi aldı!

Danfoss Türkiye soğutma teknik ekibi ve Cantaş Soğutma, bir hafta süren ileri seviye CO2 soğutma eğitimi için Danimarka’da buluştu. Eğitim, Danfoss ve Jutland Teknik Üniversitesi iş birliğinde düzenlendi.

Üç dünya markası Türkiye’de yer bakıyor!

Üç dünya devi Türkiye’de yer bakıyor. JLL Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Ander, Uniqlo, New Yorker ve Selfridges markalarının Türkiye’de uygun yer baktığını söyledi.

JLL Türkiye ekibi Haberi

JLL Türkiye ekibi

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler veren ve yatırım yönetimi danışmanlığı sunan JLL, Türkiye'deki faaliyetlerini 2007 yılından bu yana  hızla genişletiyor. JLL Türkiye ekibi bugün 300 kişiye ulaşmış bulunuyor. 


Şirket, önümüzdeki bir yıl içerisinde çalışan sayısını yüzde 33 oranında artırarak ekibini 400 kişinin üzerine çıkarmayı hedefliyor. 


JLL Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller, "2007 yılında 35 kişi olan ekibimizde bugün 300'e yakın arkadaşımız görev yapıyor. Önümüzdeki bir yıl içerisinde bu rakamın 400 kişiyi aşacağını öngörüyoruz"...