06 / 05 / 2024

John Cusack ev mi satıyor

John Cusack ev mi satıyor

John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi. Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Edward Norton 11.8 milyon dolara ev satın aldı!

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

John Stones, İngilterede'de 3.4 milyon paunda ev aldı!

Manchester City'nin başarılı oyuncusu John Stones, Pogba'ya komşu oldu. Pogba'nın oturduğu yerden lüks bir ev alan Stones'un evinin değeri ise 3.4 milyon paund.

John Cusack, Malibu'daki evini 13,5 milyon TL'ye satıyor!

John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi. Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.

John Cusack Malibu'daki villasını 13.5 milyon dolara satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu John Cusack Malibu'daki villasını satışa çıkardı. 3 yatak odası ve 3 banyo bulunan villa için 13.5 milyon dolar fiyat belirlendi. İspanyol mimarisiyle göz dolduran villa okyanusa sıfır konumda.

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

John Lennon'un yaşadığı malikane satışa çıkarıldı!

Ünlü İngiliz rock grubu Beatless gitaristi John Lennon 'un, bir zamanlar yaşadığı İngiltere'nin Kenwood kasabasındaki malikane satışa çıkarıldı. Ev için 50 milyon lira fiyat istendi.

John F. Kennedy ile Marilyn Monroe'nun aşk yaşadıkları ev satılıyor!

John F. Kennedy ile Hollywood'un sarışın bombası ünlü oyuncu Marilyn Monroe'nun gizlice buluşup aşk yaşadıkları ev satışa çıkarıldı

Tyra Banks, aile kurmak için gökdelenden ev aldı!

Tyra Banks, işadamı sevgilisi John Utendahl ile aile kurmaya karar verdi. Banks ilk iş olarak 10 milyon dolara ev satın aldı!.. Tyra Banks'in yeni dairesi, New York'un en gözde semtlerinden Manhattan'ın en lüks gökdelenlerinden birinde bulunuyor

Mecbur kalmadıkça ev taşımayın

Prof. Dr. Nuri Bilgin, ev değiştirmenin sanıldığı gibi sadece adres değişikliği olmadığını, insanların yaşam biçimleri ve alışkanlıklarını da değiştirmek manasına geldiğini söyledi

Woodland Regency'den ev alanın serası oluyor!

Bodrum'da inşa dilen ve yüzde 60'ı tamamlanan Woodland Regency'den ev alanların 20 metrekarelik hobi bahçesi de olacak

John Cusack ev mi satıyor Haberi

John Cusack ev mi satıyor

Ünlü aktör "denize sıfır" evini satışa çıkardı. Ama alıp almamak konusunda tereddüt ediyorsanız bir süre kiralayıp denedikten sonra kararınızı verebilirsiniz. Ama elbette "denemesi bedava" değil.



Beyazperdenin ünlü oyuncularından John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi.



Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.



John Cusack'ın İspanyol tarzı evi kelimenin tam anlamıyla denizin içinde... Üç yatak odalı ev İspanyol tarzında inşa edildi.



Aktör bu evi 1999 yılında 2.1 milyon dolara satın almıştı.