06 / 05 / 2024

Jolly Tur acenta

Jolly Tur acenta

Turizm sektöründe yeniliklerin öncüsü Jolly Tur, emeklileri özel indirim ve de kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak. Jolly Tur'dan emeklilere özel 54 liradan başlayan fiyatlarla tatil fırsatı...

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi kuruldu!

Özışık Güvenlik Sistemleri Danışmanlık Temizlik Bina Tesis Yön.Ve Tur.Org.Hiz.Anonim Şirketi Ayhan Işık tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Öz Melid Yapı İnşaat İnşaat Malz. Elek.Elektr.Bil.Tek.İp.Teks.Orm.Ür. Ak.Haf.Tur.San.Tic.Limited Şirketi Fatih Soğancı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Genç Tur İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Yusuf Tavaşı tarafından 10 milyon 796 bin 400 TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emin Üstün: 15 Temmuz birliğin zaferi olmuştur!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Nevbahar Gayrimenkul Yatırım Danış. Ve İnşaat Proje Tur.Tarım.Çevresel Ürünler Şirketi Şişli Şubesi bugün 750 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi açıldı!

Dizdar Tur Turizm İnşaat Taahhüt Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Pendik Şubesi, Nur Ali Polater Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Pendik'te açıldı.

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalty Tur Turizm Servis Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emre Ay ve İsmail Şilan ortaklığında kuruldu.

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Eser Seyahat ve Tur Organizasyon Limited Şirketi, Yusuf Ak ve İlker Kazancı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 22 Haziran'da Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. kuruldu!

Yerliçaylar Nakliyat İnşaat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Eği.Gıda Sağ.Taah.Tic.ve Paz.San.Ltd.Şti. Halil Yerliçay, Musa Yerliçay, Lütfi Yerliçay, Abdullah Yerliçay ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile Küçükçekmece'de kuruldu.

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalist Tur Emlak Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Heysem Kadı, Abdul Karım Darwıch, Salıom Obeıs ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

Jolly Tur acenta Haberi

Jolly Tur acenta

TUROFED ( Türkiye Otelciler Federasyonu) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşını Ziraat Bankası’ndan alan müşterilere Temmuz 2014- Aralık 2014 arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde, ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunulacak. 


Jolly Tur Genel  Müdürü  Figen  Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin, havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. 


Uygulama ile emeklilerin, Avrupa’daki emekliler gibi tatil yapabilmesi, özellikle de sonbahar kış mevsiminde çok ucuz paketlerle evde zaman geçirmek yerine, lüks otellerde tatil yapabilmesi imkanı sağlanacak… ve Turizm sektörünün boşluklarını iyi değerlendirilip sektöre uzun vadede ciddi katkı sağlanacak … 


Yaz otellerinden, termal otellere kadar birçok tatil seçeneğinin sunulacağı işbirliğinde  emeklilere özel fiyatların yanı sıra  Ziraat Maximum card’a 9 taksitle  ödeme imkanı  sağlanarak...