02 / 05 / 2024

jolly tura avrupadan ödül

jolly tura avrupadan ödül

600’ü aşkın satış noktası ve teknolojik yatırım, yurtiçi ve yurtdışındaki otel bağlantılarına sahip olan Jolly Tur, 2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü aldı...

İstanbul'da 'her an deprem olma ihtimali' açıklandı! Deprem uzmanı resmen oran verdi: Neredeyse yazı tura atacaksın!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen 5.1'lik depremin ardından, Prof. Dr. Naci Görür'e göre, İstanbul'da her an deprem olma riskini açıkladı. Resmen oran veren Görür, "Neredeyse yazı tura atacaksın" dedi. 

O bankanın müşterilerine ilk ve son kez geri ödemesiz 2 bin 700 TL hediye! Az önce resmen duyuruldu!

Sonbaharın habercisi olan eylül ayına girdiğimiz şu günlerde Yapı Kredi’den bir tatil kampanyası daha geldi. Yapı Kredi, Jolly’den yapılacak alışverişlere toplamda 2 bin 700 TL Worldpuan hediye edeceğini açıkladı.

Belirsizlik sona erdi! İşte seçim sonrası borsada son durum!

Seçimlerin ikinci tura kalmasıyla 14 Mayıs -28 Mayıs arasında geçen dönem piyasalarda belirsizlik hakimken bu belirsizlik sona erdi. Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni haftaya yüzde 2,52 artışla 4.696,17 puandan başladı.

Döviz mi, altın mı? İslam Memiş seçim öncesi uyardı

Altın fiyatlarına ilişkin tahminleriyle öne çıkan altın uzmanı İslam Memiş, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminden 2 gün önce kritik uyarılar yaptı. "Kaçmak için son fırsat" diyen Memiş dövizi olanlara uyarıda bulundu. İşte tüm detaylar... 

YSK Sandık görevlisi ücretleri hesaplara ne zaman yatacak? 2023 Seçim görevlisi ücreti ne kadar?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasıyla YSK Sandık görevlisi ücretleri ve ödeme takvimi merak konusu oldu. Peki, ödemeler ne zaman, kaç TL yapılacak?

İslam Memiş’ten seçim öncesi son uyarı: ‘Sakın tuzağa düşmeyin!’

14 Mayıs’ta yapılan seçimlerin ikinci tura kalmasının ardından piyasaların nasıl şekilleneceği yatırımcı tarafından merak ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın alımı yapacak vatandaşlara seslenerek “Tuzağa düşmeyin” uyarısı yaptı.

Piyasalarda kritik hafta! Borsa endeksi, altın fiyatları ve dolar TL kuru ne olacak?

Piyasalar açısından kritik bir sürece giriliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura ilişkin hazırlıklar sürerken, borsada seçim öncesi yeni pozisyonların alınması bekleniyor.

Konut fiyatları için ‘ikinci tur sonrası’ uyarısı geldi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkan Yardımcısı Mustafa Koçak, eğer 2. tura kalan cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra güven ortamı yaratılmazsa, emlak piyasasının daha da çıkmaza gireceği konusunda önemli açıklamalar yaptı.

Doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak! Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın

Seçimin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilik görülüyor. İnişli çıkışlı seyir izleyen doların geleceği rakamı görenler yerinde duramayacak. Kıyıda köşede doları olanlar görmeyen kalmasın.

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Asgari ücretliler 28 Mayıs'a kilitlendi! Asgari ücret artışı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce belli olur mu?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasının ardından adayların seçmen karşısına hangi vaatler ile çıkacağı merak konusu. Cumhurbaşkanı adaylarından sabit gelirlilere yönelik ekonomik vaatler beklenirken, asgari ücret artışının 28 Mayıs öncesi açıklanacağı da ileri sürülüyor.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? Herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması ile piyasalarda agresif hareketlilikler görülüyor. Dolar kuru inişli çıkışlı seyir izlerken yatırımcılar dolarlarımızı bozalım mı, bekletelim mi? sorusunu araştırıyor. İşte herkes en çok bunu merak ediyordu! Pusuya yatan rakam göründü! 

jolly tura avrupadan ödül Haberi

jolly tura avrupadan ödül

Her yıl düzenlenen AB Kalite Zirvesi'nin 5'ncisi bu yıl Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleşti. World Consumer Academy tarafından gerçekleştirilen zirvede, 2012 Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü Jolly Tur'a verildi. Ödülü Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar teslim...