08 / 05 / 2024

Jülide İskenderoğlu 1915 çanakkale köprüsü açıklaması

Jülide İskenderoğlu 1915 çanakkale köprüsü açıklaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü ile birlikte yeni bir başarı öyküsü yazacaklarına dikkat çekti ve "Çanakkale Köprüsü, renklerin, figürlerin, simgelerin köprüsü" dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

Evde bakım desteği alan engelli ve yaşlı yakınlarına resmen sigorta müjdesi geldi! AK Partili o isim tek tek açıkladı! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yaptığı açıklamada yaşlı ve engelli yakınının bakımını üstlenen kişilerin çalışma hayatı sürecine dahil olamadığını kaydederek, bu kişilere devletin kısmi sigorta imkanı sağlayacağını dile getirdi.

Asgari ücrette flaş gelişme! AK Parti’den yeni açıklama geldi! 2023 asgari ücret…

Tüm çalışanlar aralık ayında açıklanacak olan 2023 asgari ücrete kilitlenmişken AK Parti cephesinden ise konu ile ilgili olarak açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez konuşan isim ise AK P arti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu oldu. İşte detaylar…

AKP'den asgari ücretle ilgili yeni açıklama!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Asgari ücret ile ilgili de güçlü artışların yaşanacağı bir dönem olacak" şeklinde konuştu.

Emeklilikte flaş gelişme! Emeklilik yaşınız 36 ay düşebilir

Milyonlarca insanın göz kulağı aralık ayında EYT’den gelecek olan haberdeyken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, EYT düzenlemesi ile ilgili olarak kritik bir açıklamada bulundu. İşte detaylar…

AK Parti'den EYT'lilerle ilgili resmi açıklama geldi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili olarak açıklama yaparak, düzenleme ile bekleyen herkesin emekli olamayacağını ifade etti.

EYT son dakika gelişmesi:"Çalışmanın sonuna gelindi" diyerek net tarih verildi! EYT için tarih belli oldu!

Milyonlarca vatandaş asgari ücret ve EYT ile ilgili son kararı beklerken AK Parti hükümeti yetkililerinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte EYT ile ilgili son gelişmeler..

Asgari ücret ve EYT’de açıklamaların ardı arkası kesilmiyor! AK Partili isim son açıklamayı yaptı

Milyonlarca insan asgari ücret ve EYT ile ilgili son karara odaklanmışken AK Parti hükümetinden de açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak bir açıklama da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’ndan geldi. İşte detaylar…

4 milyon aileyi ilgilendiriyor! Devletten bayram harçlığı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu Kurban Bayramı’ndan önce başvuruların başlayacağını ve 750 TL kadar ödeme yapılacağını söyledi.

EYT'de yeni reçete belli oldu! Bakan Bilgin ve AK partili o isimden sürpriz açıklama! EYT çıkacak mı? Ne zaman çıkacak? 

"EYT yasası ne zaman çıkacak" sorusunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Peki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ​​​​​​​ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili ne dedi? EYT ne zaman çıkacak? İşte detaylar...

45 bin araç geçiş garantisi verilmişti! 1915 Çanakkale Köprüsü'nden kaç araba geçti?

45 bin araç garantisi verilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nden geçen araç sayısı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, köprüden paylaştığı fotoğrafla birlikte yeni yapılan Çanakkale Köprüsü’nden araç geçiş sayısını paylaştı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son dokunuşlar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün güvenliğinin yapay zeka desteği aracılığıyla sağlanacağına dikkat çekerek, "Uyarı mesajlarının gösterimi yapay zeka destekli trafik yönetim sistemiyle otomatik gerçekleştirilecek" açıklamasında bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

Jülide İskenderoğlu 1915 çanakkale köprüsü açıklaması Haberi

Jülide İskenderoğlu 1915 çanakkale köprüsü açıklaması

AK Parti milletvekilleri Milli Eğitim Bakanlığı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Yükseköğretim Kurulu, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı, Yükseköğretim Kalite Kurulu, 127 üniversitenin bütçesi, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün 2021 yılı bütçelerine ilişkin konuştu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, şunları kaydetti: 

"Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Türkiye'den Çin'e gidecek ilk ihracat trenimiz İstanbul'dan hareket etti. Bu duruma sevinmek yerine trenin güzergahını takip edenlerin düştükleri acınası durumu üzülerek izledik. Bu tren, Marmaray'dan geçerek Bakü-Tiflis-Kars demir yolu ve orta koridor üzerinden Çin'e ulaşacak. Tren 8 bin 683 kilometre yol yapacak. İki kıta, iki deniz, 5 ülke geçerek Çin'e 12 günde yükünü teslim edecek. Çalışmalarımızı bulunduğumuz coğrafyanın avantajlarını dikkate alarak yapıyoruz. Yapılamaz denilen projeleri yaptık, hayalleri gerçeğe...