18 / 05 / 2024

Jumeirah Grubu Bodrum oteli

Jumeirah Grubu Bodrum oteli

Jumeirah Grubu, Targets Investment Turizm İşletmeleri A.Ş. ile Türkiye'nin Ege kıyısındaki Bodrum'da bulunan lüks bir oteli işletmek üzere bir yönetim anlaşması imzaladı.

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri'ne GOOA Architects imzası!

Bodrum’daki Livadi Konacık Evleri, İçkale Şirketler Grubu tarafından inşa edildi. Proje toplam 4 villandan oluşuyor. 

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

The Most Bodrum Yalıkavak'ta yaşam 2024'te başlayacak! Yeni proje...

Uğur Şirketler Grubu'nun alt markalarından USG İnşaat'ın imzasıyla inşa edilen Bodrum Yalıkavak'taki lüks konut projesi 2024 yazında tamamlanacak. İşte projeye ilişkin detaylar..

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

Ağaoğlu'ndan Bodrum'a '12 ay yaşanabilir' proje!

Çekmeköy Park projesinin ardından Bodrum'da yeni projeye başlamaya karar veren Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Rahvalı, "Satışa çıktığımızda reklamsız satacağımız 900 müşterimiz bizi bekliyor” dedi.

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimi Hilton'a emanet!

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Jumeirah Grubu Bodrum oteli Haberi

Jumeirah Grubu Bodrum oteli

Daha önce Golden Savoy adıyla bilinen otel, anlaşmanın imzalanmasını takiben Jumeirah markası altında Jumeirah Bodrum Palace Otel olarak faaliyet gösterecek ve resmi açılışı 1 Mayıs 2015'te yapılacak. 

Bodrum ilçe merkezinden yaklaşık 10 dakika uzaklıkta olan ve Zeytinlikahve koyunun doğal güzelliği içinde yer alan otel, Bodrum Uluslararası Havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta. Hiçbir masraftan kaçınılmayarak tasarlanan lüks otel geniş süitlerden oluşan 135 oda, lüks döşenmiş villalar ve 6 yatak odalı bir saray içeriyor. 110.000 m2'lik bir alan üzerine kurulmuş tesiste çeşitli restoranlar, salonlar ve barlar, 12 odalı bir Talise Spa, üst düzey bir dizi mağaza ve çoğu özel villalara tahsis edilmiş yetmişin üzerinde Golden Savoy Otel, Jumeirah Bodrum Palace Otel olarak faaliyet gösterecek yüzme havuzu mevcut. Her suit ve villa aynı...