26 / 07 / 2024

K Abdulrahman Abdullah

K Abdulrahman Abdullah

Turkidar Investment İnşaat Limited Şirketi 16 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Pendik Yenişehir Mahallesi 'nde, K. Abdulrahman Abdullah Müdürlüğü' nde kuruldu.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expert Mimarlık Müşavirlik Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah alhamad, Abdulrahman Alhamad, Bara Badenjki ve Najeeb Badenjki ortaklığında kuruldu.

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

AA Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AA Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Abdullah Atakur tarafından kuruldu. 

Abdullah Savaşçıoğlu: Antplato projesi görkemli ve şık!

Metalform'un ortaklarında Yüksek Makine Mühendisi Abdullah Savaşçıoğlu Antplato'daki ofisini tanıtırken, "Ant Yapı’nın iddialı ve ilk ofis projesi beklendiği gibi görkemli ve şık" dedi.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Abdullah Eroğlu: Emlakçıların elinde kiralık ev kalmadı!

Konya'ya sığınan mülteci sayısındaki artış, yeni öğrencilerin gelecek olmasıyla birlikte ev sıkıntısı da yaşanmaya başlandı. Eroğlu Emlak Satış Danışmanı Abdullah Eroğlu ''Şu anda emlakçıların elinde ev yok'' dedi.

Abdullah Hacı Kırklareli'ndeki yol çalışmasını inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Fen İşleri Müdürlüğü'nce Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde devam eden çalışmaları incelemede bulundu.

Barel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Barel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Hadi Barman ve Abdullah Barman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

K Abdulrahman Abdullah Haberi

K Abdulrahman Abdullah

Turkidar Investment İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 16 Mart 2015'te K. Abdulrahman Abdullah Müdürlüğü'nde kuruldu.


Turkidar Investment İnşaat Limited Şirketi iş konusu;iNŞAAT    1.Her türlü inşaat yapımı , mesken,toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı ,alımı,satımı, yurt içi ve yurt dışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,    2.Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kale bodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan ,açılır kapanır çatı...