14 / 05 / 2024

Ka Er İnşaat adres

Ka Er İnşaat adres

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Datçalılardan kaçak inşaat isyanı: Kaçak yapıların inşaatı sürüyor, hukuk işlemiyor!

Datça’nın Emecik Mahallesi Karaincir mevkiindeki mahalle sakinleri, 3. derece sit alanında Yapı Tatil Tutanağına rağmen inşaat çalışmaları süren 40 adet kaçak inşaatın durdurulmasını istedi. 

Hazine arazisine yaptığı kaçak inşaatı kendi yıkmak zorunda kaldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Türkbükü Mahallesi’nde hazine arazisine kaçak konut inşa eden kişiye Milli Emlak Müdürlüğü ekipleri engel oldu. İnşaatı yine sahibi yıkmak zorunda kaldı.

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rşt Kağan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Kağan Doğan tarafından kuruldu.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Altaşer İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaşer İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Turan Altaşer tarafından kuruldu.

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Dinçer İnşaat Limited Şirketi bugün Avcılar'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Dinçer tarafından kuruldu.

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Be Ka Hafriyat İnşaat İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Beyzağaç tarafından kuruldu.

1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi 

Son zamanlarda inşaat demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Gelen indirim sonrası demir fiyatları dip seviyelere kadar geriledi. Peki bugün demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç TL? İnşaat demir fiyatı ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Ap Sea Gate projesinde yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın! Yaşam başladı!

Şani İnşaat Taah San Tic. A.Ş güvecesiyle Bodrum'da yükselen Ap Sea Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate yüzde 15 indirim fırsatını kaçırmayın. Peki, Ap Sea Gate ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Er tarafından kuruldu.

Ka Er İnşaat adres Haberi

Ka Er İnşaat adres

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Nazlı tarafından kuruldu.

Ka Er İnşaat ve Madencilik Limited Şirketi konusu:
1-)Gerekli yerlerden izin almak şartı ile yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi. 2-)Maden arama ruhsatnamesi almak,maden aramak, işletme hakkı talep etmek,işletme ruhsatnamesi devri kabil maden haklarını devir almak. 3-)İlgili yerlerden izin almak şartı ile her türlü maden, mermer, taş, kireç, kil, kömür ocakları işletmeciliği yapmak. 4-)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile maden kapsamına giren tüm ürünlerin aranması, çıkartılması, işlenmesi, alımı satımı, ithalat ve ihracatını gerçekleştirmek. 5-)İlgili mevzuata riayet etmek koşulu ile her türlü kesilebilir ve parlatabilir tüm taşlar; mermer, granit, diahaz, travarten, oniks, bozalt...